Politika

GP URA: Najave o pokretanju izglasavanja nepovjerenja Vladi ne zabrinjavaju

Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju, poručili su iz Građanskog pokreta URA nakon što je premijer Dritan Abazović danas ranije potpisao Temeljni ugovor sa patrijahom SPC Porfirijem.

“Pozdravljamo potpisivanje Temeljnog ugovora i rješavanje ovog decenijskog pitanja kojem je neosnovano pridat ogroman značaj.  Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju”, napisali su iz GP URA.

Za izglasavanje nepovjerenja Vladi, kako navode iz partije, neće imati većinu” kako kažu, “jer vjerujemo da će se Skupstini Crne Gore i partije u njoj”.

“Znati na pravi način odrediti prema odgovornoj i racionalnoj državnoj politici nasuprot netrpeljivosti, neosnovanim tenzijama, problemima i ekstremizmu.U našem fokusu nadalje su životne, egzistencijalne teme. Svjedočimo izvanrednoj turističkoj sezoni, borimo se za nove investicije i radna mjesta, bolju ekonomiju, veće plate i penzije, nove bolnice i puteve… To su teme koje interesuju većinu građana”, objavili su iz GP URA na Twitter-u.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Oburdaj
Gost
Oburdaj

Sram vas bilooo!

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Kako ste Gospodjo Božena??

Nikola
Gost
Nikola

izdajnici!

Tata
Gost
Tata

vas nista ne zabrinjava uzeli ste pare vjerovatno svi i zavrsili posao, samo ne znam kako cete u narod?

Send this to a friend