Politika

GP URA odgovorila PES-u: Abazovićeva Vlada traje zahvaljujući nesposobnosti Spajića i Milovića da formiraju novu

GP URA

Vlada na čelu sa premijerom Abazovićem zahvaljujući vašoj nesposobnosti da formirate 44. Vladu nastavlja da servisira sve svoje obaveze, vodeći se isključivo interesima svih građana, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na navode Pokreta “Evropa sad”.

<<<PES: Abazović umislio da tehnički mandat može trajati cijeloga života<<<

“Dok građani, tri i po mjeseca od održavanja izbora, još uvijek čekaju epilog pregovora koje vodi mandatar Spajić i gledaju kako se broj poslanika koji podržava mandatara Spajića iz dana u dan smanjuje, polako ali sigurno mnogima postaje jasno da ozbiljna politika ipak mora biti nešto više od praznih obećanja bez sadržine i besomučnog traženja izgovora za svoje nesposobnosti”, kazali su iz GP URA.

Zanemarimo, kažu, činjenicu da su upravo Dritan Abazović i URA “najzaslužniji” što danas građani Crne Gore, kako kažu, “uopšte znaju ko je Milojko Spajić, ali i brojni drugi funkcioneri PES-a”.

“Zaista nam je žao što se prognoze ekonomskih eksperata iz PES-a nisu ostvarile, pa eto Crna Gora nije bankrotirala u junu, niti u avgustu, a malo je vjerovatno da će se to desiti i u septembru. Umjesto što se nadate propasti države, pokažite dozu ozbiljnosti i odgovornosti prema građanima i svojim biračima, pa javno predstavite svoj fantomski program Evropa Sad 2.0 i odgovorite na jednostavna pitanja premijera Abazovića: Da li Milojko Spajić planira ukidanje doprinosa za PIO, da li planira prodaju EPCG i zaduženje od milijardu eura? Sva ova pitanja su od izuzetnog značaja za našu državu, umjesto da za njih ponudite odgovore vi ih nazivate ‘napadom na mandatara Spajića’, sve to dovoljno govori o vašoj ozbiljnosti i odgovornosti prema građanima i građankama”, naveli su iz te partije.

Do daljnjeg, Vlada na čelu sa premijerom Abazovićem zahvaljujući vašoj nesposobnosti da formirate 44. Vladu nastavlja da servisira sve svoje obaveze, vodeći se isključivo interesima svih građana, zaključuju iz GP URA.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
OsakaCrtinjeIznogud
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Osaka
Gost
Osaka

Pukoste za gradjanima

Crtinje
Gost
Crtinje

Milatovic ne formira nista.

Iznogud
Gost
Iznogud

Sami sebe ste zakucali. Ako samo trajete zbog toga, a ne zbog rezultata, eto vam odgovor.

Send this to a friend