Politika

Građane Mojkovca i Kolašina ne zanimaju izborni programi već odbrana Crne Gore

Realizacija akcije Glasaj za Crnu Goru je nastavljena u Kolašinu i Mojkovcu đe su građani sa kojima smo razgovarali poručili da one političke partije koje žele da Crnoj Gori uskrate slobodu ne mogu računati na njihove glasove. Građani ova dva grada su kazali da ih ne zanimaju izborni programi koji im nude političke partije, već ih samo interesuje da 30.avgusta odbrane crnogorsku nezavisnost, saopštili su iz Crnogorske kulturne mreže.

“Mojkovani su nam kazali da je za njih na ovim izborima ulog veliki, oni žele da crnogorska nezavisnot ne bude ugrožena i da Crna Gora nastavi putem prosperiteta kojim će je predvoditi premijer koji je rođen u Mojkovcu. Mladi mojkovčani nijesu zadovoljni što sport u njihovom gradu nije ni približno na nivou kao u ostalim gradovima, jer sportski radnici iz njihovog grada zaslužuju veću podršku kako bi se iznjedrili neki novi vrhunski sportisti”, navode iz CKM-a.

Građani Kolašina su kazali da su na svojoj koži prije par godina ośetili kako izgleda kada antidržavne partije vode grad i ne bi se željeli da se taj scenario ponovi na državnom nivou.

“Mladi iz ovog garad su nezadovoljni što u njihovom gradu nema dovoljan broj kulturnih i sportskih sadržaja. Posebno zamjeraju političarima što u njihov grad dolaze samo kada su predizborne kampanje. Crnogorska kulturna mreža je tokom razgovora apelovala na građane ova dva grada da ubjedljivom podrškom koju će dati državotvornim partijama pošalju poruku rušiteljima Crne Gore da njihova antidržavna politika ide u prošlost”, dodaju iz CKM-a.

U narednom periodu ova organizacija će mladima iz Kolašina i Mojkovca pokloniti kulturno zabavni programe kojima će povod biti važni datumi crnogorske istorije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bxdc
Gost
Bxdc

Zato su tu dje su. Vise ih je u Danilovgrad nego u Kolasin/Mojkovac. Sve nas treba da zanimaju upravo izborni programi, sta ce da urade za drzavu/narod za platu koju im dajemo. Zamisli vlasnika firme koji zaposljava direktora iste. Tako gradjani trebaju da se postave pred svake izbore.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Jeste li vi normalni ?

Volim CG, Dejan
Gost
Volim CG, Dejan

Crna Gora je moja država u duši i srcu. Ali smo gladni i nemamo život dostojan covjeka. Mi istinski CRNOGORCI volimo svoju državu srcem, a ne zbog fotelje i vlasti. Šta to bješe standard dostojan čovjeka? Ko nam je sve obećavao ove godine bolji život, a glasali smo DPS od osnivanja! Šta smo dobili? Ni jedan komentar ne smijete da… Više »

Majka
Gost
Majka

Hahaha, pa ovo je smiješno i žalosno. Dzabe DPS prepada narod vješticama, u bajke niko ne vjeruje.

Čuvajmo CG!
Gost
Čuvajmo CG!

Taman tako. Glasaj ZA CRNU GORU.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ako pobjede svetosavci i prikriveni bečićevi srpski nacionalisti,biće tri puta gore no u kotoru i budvi kad su bili na vlast.Vratili bi nas 30g unazad,na žalost ovo je činjenica koju ne volim,ali je surova istina.Nastao bi totalni haos,jer nebi se mogli ništa dogovorit,bio bi to nezapamćeni vašar taštine?

krtolj
Gost
krtolj

A mene ne zanima u koju ću državu da živim nego da imam što đeci da dam da jedu.

Send this to a friend