Politika

Građanska akcija predlaže Miličkovića za predsjedničkog kandidata

Miličković

Privrednik Vasilije Miličković, kojeg je Grupa građana “Građanska akcija” predložila da bude kandidat na predsjedničkim izborima, u slučaju da opozicija ne bude imala jedinstvenog kandidata, uradiće sve da u Crnoj Gori budu vraćeni vladavina prava, dostojanstvo i moral svih građana.

To je poručio nezavisni odbornik Skupštine Opštine (SO) Budva, Stevan Džaković, na pres konferenciji koju je organizovala  Grupa građana “Građanska akcija“.

Džaković, koji je zajedno sa Građanskom akcijom podnio inicijativu za Miličkovićevu kandidaturu, kazao je da će opozicija, ukoliko ne stane iza jednog kandidata, potvrditi, da, kako je rekao, ne želi ništa da mijenja u Crnoj Gori i da radi za Demokratsku partiju socijalista (DPS).

Džaković

“Pozivamo gospodina Vasilija Miličkovića dokazanog borca za slobodu od okupatorske vlasti i partitokratije da se prihvati kandidature za predsjednika Crne Gore ispred poniženih, obespravljenih i opljačkanih građana. Ukoliko opozicija ne stane iza jednog kandidata potvrdiće da radi za DPS, da su dio iste ekipe i da su zadovoljni svojim statusom u partitokratskoj državi” poručio je Džaković.

On smatra da opozicija na predsjedničkim izborima neće nastupiti sa jedinstvenim kandidatom, što je, kako je kazao, jasno na osnovu izjava njihovih lidera.

“Ukoliko opozicija nastupi sa više kandidata znači da nema namjeru da pobijedi na izborima, već da pomogne kandidatu DPS-a. U tom slučaju, građani treba da se organizuju, skupe potpise podrške i predlože dokazane borce za slobodu za kandidate na predstojećim predsjedničkim izborima”, saopštio je Džaković.

Prema njegovim riječima, Miličković će uraditi sve da se u Crnoj Gori vrati vladavina prava, dostojanstvo i moral svih građana, a kako je kazao, pomoći će da se “društvo oslobodi straha koji je 27 godina baštinio Đukanović i njegov DPS”.

“Mi predlažemo dokazanom borcu za jedinstveni nastup opozicije, gospodinu Miličkoviću da se, u slučaju da opozicija ne usvoji jedinstvenog kandidata, prihvati kandidature i da pokaže prstom na mali broj ljudi koji se ponašaju kao da su Crnu Goru dobili u nasljedstvo, kao da je to njihova privatna imovina a sve pod plaštom nazovi demokratije”, istakao je Džaković.

Na pitanje novinara da li bi Miličković mogao da ugrozi protivkandidata iz redova DPS-a, Džaković je kazao da to zavisi od više faktra.

“To zavisi od više faktora. Ako Miličković bude jedini kandidat ispred opozicije, onda svakako da može. Ko god bio jedinstveni kandidat opozicije on bi pobijedio kandidata DPS-a”, smatra Džaković.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
abc
Gost
abc

ha,ha,ha……”pomoći će da se “društvo oslobodi straha koji je 27 godina baštinio Đukanović i njegov DPS”.
Nešto ne vidim da je nekoga bilo strah, no mnogi rade što im je volja, pitaj DF što sve radi, pitaj Demokrate kako se štancuju iz Srbije…

Seka
Gost
Seka

Istina ziva…

drug
Gost
drug

Koje Mjesne zajednice?

kerkez
Gost
kerkez

Hvala predlagaču na odličnom predlogu ali sada ne bi to trebalo da koriste za ličnu promociju. Gospodin Miličković je veliki borac , obrazovan , uspješan privrednik i porodični čovjek . Nema mrlje na imenu i upravo takav treba ovoj državi. Međitim , skoro sam siguran da Bečić nejaki sad pjeni od bijesa i sujete i da će brzo udar na… Više »

kerkez
Gost
kerkez

Podržavam 100 % .

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Eeee propalo se ….

Send this to a friend