Politika

Građanska inicijativa 21. maj: DPS i SD poručili blokčejn premijeru da su vazda spremni da uskoče u vladu

Građanska inicijativa 21. maj
Građanska inicijativa 21. maj

Nakon šaljivih ocjena premijera i ministara o rezultatima Vlade u proteklih sto dana imali smo prilike čuti i reagovanja niza somnabulnih stranaka, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Prvo je, kako su kazali, stranka pogrešnog naziva (PES) branila svog predsjednika potvrđujući fantomske iskorake izvršne vlasti.

“Pritom, prećutala je da se osvrne na zamjenika svog predsjednika koji sa pakošću i jedva prikrivenom malicioznošću posmatra rad svog bivšeg kolege iz urnebesno tragikomične 42.Vlade. Onda su se oglasile pritvorne Demokrate i njihov lider koji je i dalje pritisnut “pobjedama a ne podjelama””, dodaju.

Kako su ocijenili iz GI 21. maj, riječ je o stranci koja se u protekla tri mjeseca satrla u borbi protiv mafije i sakrivanju broda “Jadran” od Hrvata po bokokotorskim špiljama, što su realno gledano bili presudni dometi 44. Vlade.

“Motivisan prefarbanim četnicima iz operacije “Halijard” oglasio se i prvostepeno osuđeni predsjednik zlosrećnog Parlamenta. Uočio je da je Vlada imala obzira prema napaćenom srpstvu, pa tu i tamo i prema nekim drugim etničkim konzumentima”, navode u saopštenju.

Konačno, ističu, javnosti se obratila i tzv.opozicija u liku DPS-a i SD-a koja se sentimentalno osvrnula na nedostatke Spajićeve vlade.

“Između redova su još jednom poručili blokčejn premijeru da su oni vazda spremni da uskoče u vladu, ujedno ga podsjećajući da je njegov najveći domet ipak bio popis koga su oni “isporučili” za šaku obećane vlasti”, zaključuju iz Građanske inicijative 21. maj.

Send this to a friend