Politika

Građanska inicijativa 21. maj: Prihvatamo da smo desni ekstremisti, koliko je i Milatović pošten i principijelan političar

Građanska inicijativa 21. maj

Uporni navodi zamjenika predsjednika pokreta Evropa sad Jakova Milatovića da je GI 21.maj ekstremistička organizacija samo govore o želji pomenute osobe i pokreta kojem pripada da nametne priču o ,,dva nacionalizma” i ućutka sve kritičare njihove sramne i pogubne politike.

Iz tog pokreta poručili su Milatoviću da, prihvataju da su desni ekstremisti, koliko je i on pošten i principijelan političar.

“Navodi g-dina Milatovića da blokiramo tranziciju vlasti u Glavnom gradu su smiješne, nedobronamjerne i nemoralne  mada od njega i ne očekujemo drugačije, naveli su iz Građanske inicijative 21. maj.

Posebno zbog, kako su naveli, toga što je Aleksandar Saša Zeković povukao Ustavnu žalbu , koja je podnijeta u ime GI 21.maj Ustavnom sudu , a u vezi sa nepravilnostima u toku izborne kampanje . Upravo time smo željeli da pokažemo da nemamo namjeru da opstruiramo novu većinu da preuzme vlast .

“Ali g-din Milatović je agresivni populista , pa su za njega činjenice misaona imenica”, uaključuju iz Građanske inicijative , 21.maj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rumija
Gost
Rumija

Milatovi populista? Neko rece i ne ugriza se za jezik. Milatovic i Evropa sad su licne interesdzije koje su to pakazale!

Send this to a friend