Politika

Građanska inicijativa 21. maj: Šovinističke poruke iz Pljevalja pokazatelj prirode aktuelne vlasti

Foto: Screenshot

Šovinističke poruke pljevaljskih velikosrba upućene našim Bošnjacima najbolji su pokazatelj političke prirode aktuelne vlasti i dominirajućih stranaka u parlamentarnoj većini, saopštili su danas iz Građanske inicijative 21. maj.

<<<Protest ispred pljevaljske policije zbog imenovanja Đurđevića za načelnika<<<

<<<Haris Đurđević novi načelnik pljevaljske policije<<<

“Ovim se samo potvrđuje da se Vučićeve marionete u liku DF-a i klerikalnim srpstvom zadojene Krivokapićeve i Bečićeve političke pristalice odmah potresu čim uoče pripadnika manjinskih naroda na mjestu gdje bi oni željeli da vide lojalnog neočetničkog policajca”, navodi se u saopštenju koje potpisuju predsjednik Savjeta GI 21. maj Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović.

Pritom, kako dodaju, ta etnonacionalistička opereta, osim što svjedoči o neskrivenoj mržnji, dodatno ukazuje na rasulo u izvršnoj vlasti, imajući u vidu činjenicu da se radi o izboru Uprave policije kojom rukovode kadrovi Dritana Abazovića.

“Time se i na ovom primjeru vidi u kojoj mjeri je tzv. ugroženo srpstvo, podržano od revizionista iz URE, samo izobličeno lice one politike koju bi Leposavić da relativizuje, a Krivokapić da ukrije”, poručuju Živković, Filipović i Bojović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grbalj
Gost
Grbalj

Bravo za 21 Maj!!!

Milan
Gost
Milan

Nijeste se oglašavali u vezi događaja na Cetinju

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ako je i bilo nekog normalnog sa evropskim shvatanjima,,u šta sumnjam,da misli o ovoj vlasti do jedno,a to je da je sadašnja vlast pročetnička,profašistička,klerikalna,velikosrpska i prije svega anticrnogorska!!

Gold pivo
Gost
Gold pivo

Ajmo 21 maj!!

Send this to a friend