Politika

Grbavčević tvrdi da je Abazović diktator i da GP URA gura u propast

Zdenka Grbavčevič (Foto: YouTube)

Bivša članica Građanskog pokreta URA Zdenka Grbavčević optužila je predsjednika tog političkog pokreta Dritana Abazovića da je diktator, te da sa politički neznavenom ekipom Predsjedništva GP URA baca u sunovrat i propast.

<<<URA isključila Zdenku Grbavčević zbog diskreditacije Mladena Bojanića<<<

“Diktatorski i falangistički model Dritana Abazovića, protjerivanjem iz Partije slobodomislećih i moralnih pojedinaca nedvosmisleno pokazuje svu njegovu političku slabost i beskrupuloznost trgovanjem sa moćnijim opozicionim partijama i njihovim liderima, od kojih treba da mrvicama nahrni bolesnu sujetu nekoliko  mlađanih saradnika iz Predsjedništva Partije koji je guraju u provaliju sopstvenih posrnuća, baš kao i nekada Pizitivnu Crnu Goru, iz koje dolaze”, ssaopštila je Grbavčević.

Prema njenim riječima Abazović je diskreditovao GP URA predlaganjem trećerazrednog kandidata za predsjednika države i umjesto da podnese ostavku, kao politički odgovoran čin, a što je na jučerašnjem sastanku Predsjedništva zatražila od njega, on nalazi način da se, kako navodi grbavčević, bliskom intimusu Mladenu Bojaniću, potpredsjedniku nekadašnje Pozitivne Crne Gore dodvori i zamoli za oprost, isključivanjem iz Partije pojedinaca koji se ne mogu prodati i kupiti jeftinim trikovima o obećanju dobijanja značajnih mjesta u izvršnoj vlasti.

“Kome Dritan da izrče moralne sudove? Pošteni i čestiti Albanci iz njegovog rodnog grada su pokazali koliko mu vjeruju, treba politički odgovorno da postupi i ponudi ostavku, ali očigledno nema urođen stid za nepovjerenje koje je dobio u Ulcinju i šire. Abazović sa mladom, neznavenom politički, ekipom Predsjedništva GP URA baca u sunovrat i propast, zagovarajući ideje koje se kose sa svim programskim načelima Partije”, smatra ona.

Grbavčević kaže da kada je pristupila GP URA bilo isključivo iz razloga žto je državotvorna i okrenuta evroatlanskim integracijama i NATO.

“Moje neslaganje sa njima počinje zbog sulude odluke da se ne podrži ulazak Crne Gore u NATO, a pri tome gospodin Abazović uživa sve privilegije poslaničke funkcije sa zaradom tri puta većom od moje. Onda ima vremena da trača i razbija glavu ko je spavač i ko radi za DPS. Kako je uništio Pozitivnu, uištiće i  URA-u, to je više nego jasno, na šta sam više puta skretala pažnju. Moje  zadovoljstvo je veliko što neću više biti u društvu jednog broja  licemjernih i ostrašćenih, rekla bih retrogradnim idejama, davno pršlih vremena, zadojenih članova Predsjedništva GP URA”, rekla je ona.

Grbavčević tvrdi da je URA  partija koja je postala satelit većih i moćnijih, a za sve one koji misle slično njoj, tamo odavno nije  mjesto.

“Jedina šansa GP URA je da opstane su njeni mladi i iskreni članovi koji žele bolju Crnu Goru, naravno ukoliko im se pruži prilika da to i na djelu pokažu”, zaključila je Grbavčević.

URA: Zahvalnost Grbavčević na doprinosu, URA ostaje dosljedna građanskim vrijednostima

Zahvaljujemo se Zdenki Grbavčević na ukupnom doprinosu koji je dala tokom svog članstva u Građanskom pokretu URA.

„URA svakako ostaje dosljedna svojim građanskim i evropskim vrijednostima, zbog kojih je i osnovana, a gospođi Grbavčević želimo sreću u daljem radu“, kazali su u pokretu URA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kijoslav
Gost
Kijoslav

Dritan je izgorio okupljajuci prosrpsku opoziciju, nije cak pokusao kao Draginja ili sa Draginjom. Njemu su optuzeni za terorizam saradnici. Ali ne lezi vraze. Dogodila mu se Zdenka. A glasaci otisli u SDP uglavnom. Onda ode sa plagijatorom Becicem, tu ce profitirati i jedan i drugi.

COK
Gost
COK

Dritan je ostrascen i zbog necega negira Crnu Goru, i to sa velikosrpskih hegemonistickih pozcija.

Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Zdenka, odavno te znam jer smo iz istog prosvjetnog sistema. Mene cudi sto si kao Crnogorka uopste bila u toj prosrpskoj stranci.

patriot
Gost
patriot

ZDENKA TI SI NA KRILIMA DPS-a BILA DIREKTOR OSNOVNIH ŠKOLA BEZ ISKUSTVA KAO POČETNICA.AKO JE IKO UBAČENI ELEMENT ONDA SI TO TI.

marius
Gost
marius

Zdenka nemoj da te brinu komentari kako si se prodala. Prodao se Abazovic onog momenta kad je stupio u savez sa ovjekovjecenim protivnicima Crne Gore, i to svako zna. Tvoj postupak je za postovanje, i ti si se pokazala kao prava CRNOGORKA .

Budva
Gost
Budva

Profesorice Jelusic,mnogi Budvani se cude i pitaju otkuda vi u ovakvom “eminetnom”drustvu.Sto prije batalite te luzere, mnogo vise vrijedite od ljudi sa kojima trenutno saradjujete.

Gradski masinci
Gost
Gradski masinci

Bozena je ucestvovala u svemu sto je organizovao obrazovni sistem, uzivala je sve blagodeti sistema, svuda je bila. Odjednom joj to nije valjalo i eto je u cetnickoj partiji, nazalost, i toga ima samo u Crnoj Gori.

Otvorene oci
Gost
Otvorene oci

A Milo nije diktator??? Ne moze u dps -u niko ni u toalet da podje dok on ne naredi. Zdenka, za koliko sendvica si se prodala?

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Jos jedan od plasticnih primjera zasto opozicija ne moze da smijeni vlast.nema samokritike kod opozicionih biraca.ako je milo diktator i to osudjujes.pa valjda treba da osudis svakog politicara koji se tako ponasa.ako ovi kradu i opozicija nesto klepi ne mozes ih pravdati pa i vlast krade.valjda treba sve jednako osuditi.sto ceti opozicija koja se ponasa kao vlast.otvori oci

OMG
Gost
OMG

Kako je dobro kad se DPS spiuni sami razotkriju… pa onda samo izbacis iz partije.

Bozo
Gost
Bozo

URU kontrolisu medijski reketasi Misko perovic i Zeljko Ivanovic

Torsades
Gost
Torsades

Dritan je pokvaren do srži. Ima tajne aranžmane sa vlasnicima Vijesti koji su, suštinski, osnivači i vođe partije. Samo njihova beskrupuloznost i glad za vlašću može da objasni saradnju sa DF i Bojanićem. Ima dosta poštenih članova URE ali za bavljenje politikom nije dovoljno biti samo pošten. Moraš biti pameta i obrazovan da ne bi bio izmanipulisan od pokvarenjaka kakav… Više »

z d
Gost
z d

Na čelu URA je Dritan, koga najbolje poznaju njegovi iz Ulcinja, a izvršni direktor Rade Milošević poznat u Nikšiću po svemu i svačemu ali ničim poštenim.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Ura je cetnicka partija.

Prolaznik
Gost
Prolaznik

evo je, najgluplja stvar koju ćete pročitati danas…

Bojko sine
Gost
Bojko sine

Zasto najgluplja, zar to nijesu pokazali gdje god su mogli. Njhov osnivac je bio na listi prosrpske ekspoziture u Crnog Gori.

boomerang
Gost
boomerang

podrška zdenka

Mojsije
Gost
Mojsije

Pricipijelnost Abazovica.je mislena imenica.Karijeriste i umišljena ličnost.

Leatherface
Gost
Leatherface

Neka se dobro paze posle raspada URA-e. Ovaj Abazovic, đe god pođe, rasturi stranku. Prvo Pozitivnu CG, pa Bojanic prođe kako prođe uz podrsku Abazovica, pa ce sad da razbije URA-u. Zato ostale stranke pamet u glavu, đe ovaj pulen Vijesti dođe, ne gine vam propast.

Perspektiva
Gost
Perspektiva

Nije pozitivnu rasturio Dritan nego onaj Pajovic vrlo brzo nakon osnivanja stranke a dokrajicio kad se prodao Milu kao prostitutka na ulici. Dritan je posten covjek za razliku od mnogih politicara.

Roza
Gost
Roza

Pekenizer

Lapsus lingva
Gost
Lapsus lingva

Kaze se pekinezer.

marius
Gost
marius

E neka si mu rekla . Svaka ti cas Zdenka .

Visitor
Gost
Visitor

Diktator jeste ali mali.Kikirez.

Send this to a friend