Politika

Gvozdenović: Izbori će se održati uz poštovanje svih preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela

Sa velikom pažnjom i po ugledu na razvijene zemlje, u kojima su se organizovali izbori u ovom periodu, Crna Gora će organizovati izborni dan uz poštovanje svih preporuka NKT-a, kazao je potpredsjenik Skupštine Branimir Gvozdenović na jučerašnjem sastanku sa ekspertima ODIHR Misije za procjenu potreba za parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

On je razgovarao sa starijim savjetnikom za nove tehnologije glasanja Vladimirom Misevom i savjetnikom za izbore Oleksijem Ličkovahom.

Gvozdenović se zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci koja je pružana Crnoj Gori u okviru rada Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva, kojim je predsjedavao.

“Takođe, istakao je zadovoljstvo činjenicom da su Posmatračke misije ODIHR-a u ranijim Izvještajima ocjenjivale izbore u Crnoj Gori kao izbore organizovane u mirnom i demokratskom duhu i u skladu sa reformisanim zakonoidavnim okvirom, uz korišćenje novih informacionih tehnologija za identifikaciju birača”, saopšteno je iz Skupštine.

Misev je zahvalio na dobroj saradnji u prethodnom periodu i obavijestio potpredsjenika da će nakon što obave sastanke sa svim relevantnim subjektima u zemlji, dostaviti i krajnji izvještaj o procjeni potreba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
arheolog
Gost
arheolog

Bravo sto zelite da ispostujete mjere!

will
Gost
will

Ako je iko dao vaznosti zdravlju i narodu, to je svakako dps, to je samo cinjenica!

tigar
Gost
tigar

Evo u Srbiju i Hrvatsku su se odrzali, zasto ne i ovdje?

30.08
Gost
30.08

Jedva cekam da se ova opozicija razocara u rezultate hahahahah, no neka ih jos ovo malo, neka se nadaju 🙂

Bra nko
Gost
Bra nko

Nego sto, nego ce se odrzati, a onda cemo pocinut od crkve, fronta, foteljasa i ekipe koja svaki dan smara..

Bezprenemaganja
Gost
Bezprenemaganja

Pušti priču, i ti i svi drugi koji su dobro omastili brke. Nego dajte skupite pare iz ličnih rezervi, da se punoljetnim građanima podjeli po 150 eura. Tako je Vučić dobio izbore, a naša opozicija neće protestovati, jer je to uradio i njihov Predsjednik.

Send this to a friend