Politika

Han najavio susret sa Bečićem i Abazovićem

Johanes Han

Evropski komesar za proširenje, Johanes Han, najavio je susret sa liderima Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem početkom naredne sedmice u Briselu.

“Pozdravljam što su lideri opozicije u Crnoj Gori Dritan Abazović i Aleksa Bečić najavili postepen povratak u parlament”, naveo je Han na Tviteru.

Bečić i Abazović su danas predstavili Plan za prevazilaženje aktuelnog političkog i institucinalnog stanja u Crnoj Gori, koji će, kako su naveli, dovesti do uslova za održavanje prvih slobodnih i fer izbora u državi.

<<<Bečić i Abazović skovali plan: Traže izbornu reformu i lokalne izbore u jednom danu<<<

Han je poručio da svi politički akteri u demokratskim institucijama treba konstruktivno da se angažuju u debati i reformama.

“Radujem se diskusiji sa Bečićem i Abazovićem na početku sljedeće nedjelje u Briselu”, napisao je Han.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
stranac
Gost
stranac

Gde su DF-ovci i Anfilohije.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ako ikada udjemo u EEZ , a mislim da sa ovom vlascu nemamo sanse prije 20-25god , ocekujmo za prvih 5 god. odlazak oko 50.000 mladih najobrazovanijih ljudi, ljekara, inzinjera, programera, ekonomista, kvalifikovanih radnika, medicinskog osoblja, turistickih radnika,……A onda se slobodno mozemo pos..ti u nasu CG.

Budo
Gost
Budo

Pozovite, g-dine Han i Amfilohija Radovića uz Bečića i Medojevića … pardon Abazovića, to zasad … kasnije možete i, Ivanovića, Perovića, Vangu, pardon Vanju, Uljarevićku(iz čuvene “crnoogorske”porodice), Gorjanac, Muk,… sve patriota do patriote … veliki zagovornici, Evro-Atlanskih integracija(Evropske unije i NATO- saveza).

Zvijuk
Gost
Zvijuk

Milo je vec poceo da prica protiv evrope, znaci nema vise njihovu podrsku. Ostade dobar samo sa albancima. Idemo dua forca dps sdp bs!!

Zoran
Gost
Zoran

E moj Mr. Han zar ti mislis da imas posla sa pametnim ljudima????

Baranin
Gost
Baranin

A ne nego je do sada imao….do sada je imao posla sa kriminalnom organizacijom,specijaliziranom za šverc cigareta….

Send this to a friend