Politika

HGI: Podrška koju smo dobili u Hrvatskoj za neke bolna

Predstavnici HGI sa Milanovičem

Delegacija Hrvatske građanske inicijative je završila službenu posjetu Zagrebu, gdje je imala niz sastanaka s predstavnicima političkog i društvenog života te zemlje. Posebno zadovoljstvo iz HGI izražavaju zbog prijema kod predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji se dogodio usprkos otežanim okolnostima uzrokovanim koronavirusom i intenzivnim političkim aktivnostima u toj zemlji.

“Ako se uzme u obzir i činjenica da je predsjednik Milanović prije samo mjesec dana boravio u Crnoj Gori, gdje se zadržao 27 sati i tri puta imao susrete s hrvatskom zajednicom, onda je to jasan znak njegove brige i podrške koju nam iskazuje”, saopšteno je danas iz te partije.

Kako se ističe u saopštenju, zahvalni su Milanoviću na podršci, koju daje Hrvatskoj građanskoj inicijativi, svjestan važnosti trenutka u kojima se nalaze Hrvati u Crnoj Gori i sama Crna Gora.

“Ne treba biti posebno politički pismen i s elementarno funkcionalnim logičkim aparatom, pa to shvatiti i ne znajući sadržaj razgovora koji smo imali, a koji nas je dodatno ohrabrio i motivisao. Da je sastanak predsjednika Zorana Milanovića i Hrvatske građanske inicijative bio i više nego uspješan, najbolje svjedoče reakcije onih kojima nije drago zbog toga i koji bezuspješno žele iskriviti istinu kojima je svima očigledna”, navode u saopštenju.

Hrvatska građanska inicijativa će i dalje razvijati dobre odnose sa službenim Zagrebom i jačati prijateljstvo Hrvatske i Crne Gore, što je, dodaju, jedna od njenih prirodnih i očekivanih misija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djordano
Gost
Djordano

Vuksanovic 1. septembra u 7h ide na posao ali u EPCG, vraća se da mjeri potrošnju struje. A i realno, dosta je bio poslanik, sad malo neka se bavi strujom i sluša svog omiljenog pjevača Thompsona, kojeg kako sam kaže, sluša radi davanja energije. Nije ni čudo što se ovako prepao, pa već prijeti i ucjenjuje, ali džaba, HRS će… Više »

Djuka
Gost
Djuka

Imaće puno glasova na sjeveru Crne Gore.

Kimimj
Gost
Kimimj

Ahahahahahhahahaa a od koga?????? Hoces ti ici sam puno puta da glasas za njih pa da imaju puno glasova? Potpisujem 3 do 5 plafon glasova

Petat
Gost
Petat

Ha… Ha.. Jaka podrska od tipa koji je izjavio da je funkcija Predsjednika “slucajne drzave” nepotrebna I da je treba ukinuti. Funkcija ne drzavu.

Cikotickii
Gost
Cikotickii

Neka mi neko objasni po kom osnovu Vuksanovic moze bit Hrvat? Dosli su u Tivat iz okoline Podgorice. Kako?

Marek
Gost
Marek

Ovi u Donju Lastvu su ti veoma ponosni Hrvati i casni, toliko da se busaju nekim ustaslukom non stop i drze takve simbole po kucama, a zbog para i funkcija su u kolaciji sa onima koji su palili Dubrovnik. I takve nistarije i primitivci hodaju dignute glave i izigravaju neki ponos i velicinu. A vjerujte mi zapalili bi sve sto… Više »

Sova
Gost
Sova

Pripadnost naciji se ne određuje porijeklom. Onda bi Tramp i Elizabeta II bili Njemci. Romanovi, od Petra III, su čistokrvni Njemci, a vladali su Rusijom. Nacionalnost se ne može definisati drugačije nego: osjećaj pripadnosti nekoj grupi ljudi. Vuksanović se, iz njemu poznatih razloga, osjeća kao Hrvat. Niko nema pravo da o tome raspravlja, nevaspitano je postavljati takva pitanja.

2020.
Gost
2020.

Dopustite da svaki čovjek najbolje zna ko je. Nepristojno je i nasilnički bilo kome utjerivati pripadnost po tuđoj želji. U Crnoj Gori ovakav pritisak već 30 godina vrši jedna grupacija koja nikome ne dozvoljava
pravo na sopstvenost.

KOTOR
Gost
KOTOR

Sad vi počnite kao SDP i SD!
Ne vidite matricu?

Ivan
Gost
Ivan

Hrvatska reformaska stranka je nova snaga hrvatskog srca za CG.

Send this to a friend