Politika

I DPS Šavnik predlaže Đukanovića za predsjednika partije

Šavnik

Svi mjesni odbori Demokratske partije socijalista u Šavniku jednoglasno su predložili da predsjednik te stranke Milo Đukanović i u narednom mandatu bude na toj funkciji, dok je Duško Marković predložen za zamjenika predsjednika DPS-a.

Iz Opštinskog odbora DPS Šavnik saopšteno je da su danas, nakon uspješno završenih sastanaka u svim mjesnim odborima, održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora, na kojima su utvrđene zbirne liste svih predloženih kandidata za organe partije i izabrani predstavnici odbora u Šavniku za VIII Kongres.

“Na sastancima mjesnih odbora predloženi su i kandidati za sastav novog Glavnog odbora, kao i predstavnici za VIII Kongres. Predloženi kandidati za najodgovornije funkcije u partiji i članstvo u najvišim partijskim organima, garantuju nastavak sigurnog i uspješnog vođenja Demokratske partije socijalista i garant su pobjeda DPS-a na svim izbornim ciklusima u budućem periodu”, ocjenjuju u toj partiji.

Kako dodaju, na sastancima mjesnih odbora je iskazano veliko zadovoljstvo svih članova i simpatizera DPS-a radom lokalne uprave i ulaganjem Vlade u šavničku opštinu, koje se odnosi na realizaciju brojnih projekata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milosava
Gost
Milosava

A mali Blažo, predlaže li njega ko?

Tunt
Gost
Tunt

Nije bilo jednoglasno, bilo je ljudi koji su predlagali Duška Markovića za predsjednika.

Han Solo
Gost
Han Solo

Da se šilje nešto u svatove

mojsilović
Gost
mojsilović

Pošteno, dobro pošteno..

Send this to a friend