Politika

Ibrahimović: Ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke

Foto: BS
Foto: BS

U Plavu je održana 5. Opštinska izborna Skupština Bošnjačke stranke Plav, na kojoj su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora. U novi saziv OO, koji broji 45 članova, značajan je broj novih članova, koji do sada nisu bili u organima partije. Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović je poručio da se ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke.

“Ankete pokazuju da smo mi partija koja trenutno ima najveću podršku u Plavu. Ovaj grad, koji treba da bude turistički centar ovog dijela Crne Gore, ima sve predispozicije za tako nešto. Uz pomoć države i u saradnji sa našom dijasporom, siguran sam da ovaj grad ima perspektivu. Pokazali smo u prethodnom periodu, od 2016. godine, kada smo se mi pitali, tada su investicije stigle u Plavu”, kazao je Ibrahimović.

Foto: BS
Foto: BS

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, istakao je da je plavski odbor BS uvijek bio najzainteresovaniji politički subjekt za razvoj Plava.

“Znamo da naši sugrađani to očekuju od nas i mi konstantno radimo na poboljšanju uslova za sve građane Plava. To smo radili uvijek, kada smo bili državna vlast posebno, radimo to kao činilac opštinske vlasti i smatramo da nam pripada da na sljedećim izborima dobijemo najveću podršku građana, čime bi preuzeli vođenje opštine Plav”, kazao je Gutić.

Skupštini su pored predsjednika Ibrahimovića i potpredsjednika Gutića, prisustvovali i generalni sekretar Admir Adrović, potpredsjednik Jasmin Ćorović, članovi Predsjedništva, predsjednici drugih odbora BS, kao i članovi Glavnog odbora.

Svečanom dijelu Skupštine prisustvovali su i predstavnici DPS-a, SDP-a, SD-a i Albanske alternative.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Husein
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Husein
Gost
Husein

Mi imamo problem sto smo podijeljeni a po logici preko 100 h nas ima u CG🙂

Send this to a friend