Politika

Ibrahimović u Rožajama: U nedjelju ćemo ostvariti najbolji rezultat od osnivanja

Foto: BS

Bošnjačka stranka će u nedjelju ostvariti najbolji rezultat od osnivanja i mi ćemo odlučivati o budućem sastavu Vlade, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste “Jasno je! Ervin Ibrahimović.

On je na završnom skupu u Rožajama, pred više hiljada građana poručio da Bošnjaci znaju kome će u nedjelju dati povjerenje.

“Ova energija, vaši otkucaji srca, ovo zajedništvo, jer jesmo jedno, ovo što danas vi jasno poručujete da Bošnjaci znaju ko su, šta su i šta hoće i kome će da vjeruju, daje mi priliku da kažem – hairli vam pobjeda Bošnjaci”, kazao je Ibrahimović.

Foto: BS
Foto: BS

Istakao je da je energija koja je stvorena među bošnjačkim narodom jasan pokazatelj da će Bošnjačka stranka 11. juna ostvariti najbolji rezultat od osnivanja.

“Imate sa čime da se ponosite, sve ovo je ono što smo strpljivo gradili i pravili, ali treba da pošaljemo poruku sa ove završne pobjedničke konvencije da je večeras sve jasno i u Rožajama i u svim sandžačkim gradovima i u cijeloj Crnoj Gori”, poručio je Ibrahimović.

Podsjetio je da kada se pitala Bošnjačka stranka, bilo je dobro i Bošnjacima i cijeloj Crnoj Gori.

Foto: BS
Foto: BS

“Za sredine gdje žive Bošnjaci, ali i za cijelu Crnu Goru, tada su sve one investicije krenule sa realizacijom. Sve to je zaustavila 42. Vlada i pokušala je da pošalje signal da može Crna Gora bez Bošnjaka, bez bošnjačke mladosti, bez bošnjačke pameti. Ali Ipak nije mogla i zato ćemo poslije 11. juna mi odlučivati sa kim ćemo praviti Vladu i ko može sa nama da razgovara”, kazao je Ibrahimović.

Na skupu u Rožajama govorili su i poslanički kandidati sa liste Bošnjačke stranke, kao i gosti iz partija iz regiona i Turske.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

To onda znači samo jedno,sdp neće preći cenzus jer su makar pola birača sdp do sada bili iz reda bošnjačkog naroda.

Send this to a friend