Politika

DF nek’ se igra “Skupštine” i popije neko pivo, odluka Rusa smiješna

Demokratski front može da se zabavlja i popije neko pivo na “Skupštini” u Murinu gdje danas protestuju protiv crnogorskog članstva u NATO. To im je, nakon Premijerskog sata u Skupštini, poručio je premijer Duško Marković.

“Kakva ‘Skupština’ u Murinu? To je vašar neodgovorne opozicije. Neka se igraju Skupštine u svojoj zabludi… Neka se zabavljaju, neka popiju koje pivo. Crna Gora ide svojim putem”, poručio je Marković.

S druge strane, on vjeruje da će protest DF-a koji je najavljen na Cetinju u petak kad Skupština bude izglasavala članstvo u NATO, proći mirno.

“Vjerujem da će se najavljeni protesti proteći u skladu sa standardima demokratije i u skladu sa zskonom. Vjerujem da će biti sve kako treba i kako dolikuje Crnoj Gori u tom istorijskom trenutku”, rekao je Marković.

Premijer smatra da je upravo sjednica na Cetinju povod odluke Rusije da zabrani uvoz crnogorskog vina jer su, navodno, u njemu pronašli plastiku i pesticide.

“Ta odluka je smiješna. Sasvim je jasno da je to politička odluka i poruka u kontekstu sjednice na Cetinju. Taj njihov nalaz je smiješan, to se nije desilo u punih 40 godina u radu Plantaža. Provjeru kvaliteta proizvoda Plantaže vrše u sertifikovanim laboratorijama u Crnoj Gori, regioni i EU. Jerdna od tih laoboratorija je u Španiji… Crna Gora je sprema na ovakve odluke, ali nijedna slična opstrukcija neće je spriječiti da ide putem koji je odabrala za dobro države i građana. Građanima Rusije poručujem da su neodgovornošću politike njihove vlasti izgubili jedno od najboljih vina i vina koje najviše vole”, rekao je premijer.

Navodno, Federalna služba za nadzor otkrila je u 2017. godini 24 partije alkoholnih proizvoda “13. jula” koje nijesu u skladu sa zahtjevima kvaliteta i bezbjednosti. Uprkos upozorenjima, kako prenosi Sputnjik, “13. jul” nije dostavio informacije da je eliminisao nedostatke, zbog čega je od 26. aprila obustavljen uvoz alkoholnih pića “Plantaža” u Rusiju. O ovom slučaju danas će se oglasiti i crnogorska kompanija.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKOLA I
Gost
NIKOLA I

cujes ti posli su u murino, 2890 puta su zloupotrijebili tu jadnu djecu sto izgibose tamo, i samo ih se sjete kad mogu nesto od tog da iskoriste kao sad!!! ajde da pitamo te roditelje te mrcne djece jesu li im sto pomogli za ovih 17 godina jesu li ih nazvali nekad da ih pitaju kako su i treba li… Više »

anon
Gost
anon

Ima li sta da ovi ne bojkotuju? Ima li ista da rade sto im je u opisu posla? Dokle cemo im placat da piju pivo?

Bas su dobri
Gost
Bas su dobri

Referendum pa ko dobije da se više ne zajebava ovaj narod.Treba narodu ponuditi napredak i miran život.

grgazlatoper
Gost
grgazlatoper

A šta to nudi DF te su tebi dobri jer si jedan od njih- uniju, četništvo, posrbljavanje svega crnogorskog, i svega što ovu zemlju vodi u Evropu i u civilizovani svijet, da ne pričamo o tome kako gledaju na pripadnike drugih naroda u CG. Više mi smetaju opozicione takozvane građanske partije koje su se sakrile pod skut DF- a nego… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Ista skupština ka 1918-te. I oni su poslanici bili ka ovi danas u Murino. Samo što su Srbi vojsku doveli. I tad je bio neki Front ka ovi danas. Samo nema više naivnih Crnogoraca. A kako ih nije sramota u Murino da odu, kad je njihova politika dovela do tragedije koja se tamo desila.

Dzordz
Gost
Dzordz

Cija plitika.jeli DF. Bombardovao Murinu i Stirovnik…

Taq
Gost
Taq

Ruske sankcije ka Turskoj su bile efikasne, ali prema Crnoj Gori neuspjesne. Razlog je sto ruski narod ne vjeruje u ono sto mu vlast namece i krsi te instrukcije na svakom koraku – niti povlace vina sa polica, niti nas zaobilaze kao turisticku destinaciju… Putinu bi bolje bilo da se pozabavi odnosima sa Trampom nego sto se bavi Crnom Gorom.

Jokan
Gost
Jokan

Džabe što se vina ne povlače sa polica, ako ubuduće bude zabranjen uvoz naših vina!

NIKOLA I
Gost
NIKOLA I

a sto ima veze i da zabrane, mi kao narod cg ne vidjesmo ajra od tog vina niti koristi, plantaze evo 15 godina stalno posluju sa minusom… ?? a to 20 paketa vina ce popiti rusi kad dodju ljetos.. a i naci ce ce neka destinacija za to vino!!

Virus
Gost
Virus

Vrati radijator, lopove

rs4ewer
Gost
rs4ewer

,,Demokratski front može da se zabavlja i popije neko pivo na “Skupštini” u Murinu gdje danas protestuju protiv crnogorskog članstva u NATO.,,
A zbog cega ovakav nacin obracanja opoziciji ,,gdine,,Markovicu ??Kako vas nije sramota ako ne od clanova i simpatizera DF a ono bar one mrtve djece koje su poubijali vasa BRACA NATOvci na Murini.

Martin
Gost
Martin

A Koje posla NATO Avione..Srbi cetnici. .Pa posrbice su prizivali NATO Avione da i njih gadja..Ka nijesu gubavi? Pa Pamet je Problem ne NATO…djeca su poginula(grijeh)A Zamisli da su gadjali kako treba(iljade(mrtvih..M.Djukanovic je spasio???

dosta više
Gost
dosta više

Tako je Martine .Svako zna zašto je 1999 NATO reagovao (npr.kaludjerov laz) Ali srbi su za srebrenicu isto rekli da su bošnjaci nad sobom genocid izvršili pa me ne čudi što i Murinu za njihove ciljeve koriste.DF živi još u 90-tim i pokušava i dalje VS da naprave

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

DF-ovce ne razumiju neki drugi recnik sem prostackog…zato im se tako i obraca…PS. “ewer” se pise bez W, tacnije EVER

.....
Gost
.....

Od 2 zla biramo manje. Neka se zapita narod i ovi iz DF-a kakav bi nam bio zivot da nam dodju rusi? Ili neka se narod zapita, kada bi birali posao u inostranstvu, da li bi trazili posao u Rusiji ili u Americi? Mislim da je sve jasno .

.....
Gost
.....

Od 2 zla biramo manje. Neka se zapita narod i članovi DF-a kakav bi nam zivot bio da nam dodju rusi? Jos bolje neka se narod zapita, kad bi trazio posao u inostranstvu da li bi birao Rusiju ili Ameriku? Mislim da je sve jasno.

Pravda za sve
Gost
Pravda za sve

Rusi preko Srbije uvoze naša vina hahhahahah nema zabrana

NIKOLA I
Gost
NIKOLA I

Pa to je zato i napravljeno da bi se punila Kariceva firma, a on je zato dobio dozvolu da gradi u toploj pored hn…

Martin
Gost
Martin

Hallo Herr Markovic… Samo naprijed vodi CG… Nikda vise 1918 g…Svako svojim putem?

Komnen
Gost
Komnen

Snaga Rusije??? Kod njih izgleda samo sila ima poštovanje, male državice su za njih baš ovako kako se i postavljaju prema nama. Na jače ne udaraju. Idemo u NATO

милтон
Gost
милтон

Ti neka markovicuМного чега има да се ријеши,гдје си ти један од актера.
Не Ругај се са Мурином.исувише је болна зс већину народа Ц.Готе.Они који се Ругају нијесу додзојни име да се ппмене

dosta više
Gost
dosta više

Niko se ne ruga osim od vas .vi koristite njihove grobove ,njihove familije da propagirate neku srpsku politiku.Ta djeca su poginula zbog vaših zločina na Balkanu od početka 90-tih.Prestanite da izmišljate nego prihvatite da ste zlo pravili na Balkanu .Za razliku od vas nama je žao djecu u Murini ,a vam nije žao za hiljade mrtve djece na Balkanu koji… Više »

Dado
Gost
Dado

Poslije ako zarati NATO i Rusija C.G. zajedno sa Turcima protiv Rusa.

Martin
Gost
Martin

Zamisli Ti to..Imat prijatelj Ukrajinac Koji zivu u Stalingrad… zena prva od Koje se razveo … Sad druga S kojom zivi…Ima starcu stotinu godina.. Veli.. Susjedi Rusi ga gledaju ispod oka….Rusi…Rusi..

rs4ewer
Gost
rs4ewer

E blago tebi Martine ,po cio dan ti zurka u glavu ,a !!

danka
Gost
danka

Nisam ni za ni protiv NATA, ali drebalo je da se odrzi referendum to je bilo najbolje, ako je vecina za NATO zasto se vlada plasi izjasnjavanja naroda. Licno mislim da ce C.G. da sluzi kao deponija za odpat NATU, isto sto i Hrvatska i Albanija.

dosta više
Gost
dosta više

Zato što ti koji traže referendum nebi nikad priznali rezultate.Zato što bi možda neko opet imao razlog da pravi nerede po Crnoj Gori.Zato što bi te pare mogle bolje biti potrošene nedje drugo.I glavni razlog i dokaz da je nepotrebno praviti jeste da su Partiej koje su za NATO dobile više od 60 % birača na zadnjim izborima

Rade
Gost
Rade

Crna Gora ide svojim putem mimo normalnoga svijeta,svojim putem u sunovrat.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Neznam jeli svijet normalan ali ti nijesu čim ti je razmišljanje takvo.

Betoven
Gost
Betoven

Zao mi je Rusa, ali NAPRIJED CRNA GORO!

Žrtva
Gost
Žrtva

A što ćemo, mi ćemo ga popit takvo nikakvo…

bravo macko
Gost
bravo macko

zaboravili ste da su 2013 iz sribje povukli znatne kolice vina “Moje vino”

dukat
Gost
dukat

Popice oni sogurno…

Podgorica
Gost
Podgorica

Velika i jaka Rusija. Lako im je junaštvo pokazat. A kad na slabijima od sebe pokazuješ snagu, očigledno si kod čojstva zapeo.

Bivsi glasac
Gost
Bivsi glasac

Neutralnost je bolja opcija. Iz dana u dan je to jasnije.

Podgorica
Gost
Podgorica

To smo probali 1914-te, pa ostasmo bez države. Ja bi bio za neutralnost da smo neđe pored Švajcarske.

dragisa
Gost
dragisa

Jadni Rusi, šta će sad bez Vranca?

seka
Gost
seka

Kakvu politiku vodi Rusija i bolje da manje piju.

Send this to a friend