Politika

Igor Golubović novi predsjednik Opštine Pljevlja

Igor Golubović

Na današnjoj sjednici lokalnog parlameta podrškom odbornika sa liste koalicije “DPS,SD,BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja” za predsjednika te opštine izabran je Igor Golubović iz DPS-a.

“Mandat dobijen od vas na poslednjim lokalnim izborima nas obavezuje i daje za pravo da našim gradom upravljamo posvećeno i predano u interesu svih građana opštine. Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka”, saopšteno je iz Optinskog odbora DPS-a Pljevlja koje potpisuje predsjenik OO Vlade Milinković.

Ističu da kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo se odnose prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana.

“Posebna odgovornost je na nama kad treba izabrati prvog čovjeka grada koji će biti ne samo predsjednik naše opštine već i reprezent svih nas kako u samom gradu tako i šire. U tom cilju danas smo bezrezervnom podrškom odbornika sa liste koalicije DPS, SD, BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja izabrali gospodina Igora Golubovića za predsjednika naše opštine”, naglašeno je u saopštenju.

U DPS-u navode da su stečeno radno iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, preporučili Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja i garant su da će tu funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boba blesa
Gost
Boba blesa

Bolje on nego Vlade!

Petar
Gost
Petar

Da li u ovoj državi na ijednoj poziciji imamo stručne i moralne ljude. Pakao. Nije ovo država, ovo je Vilajet.

Adi PV
Gost
Adi PV

Đe ovoga nepismenog, aha, takvi trebaju.

Boba
Gost
Boba

Miran Sd-ovac!

Enes
Gost
Enes

Tanak čovjek po svim osnovama.

joko
Gost
joko

ne bi se reklo ima kapciteta ima…vidji profil!!

Radivoje
Gost
Radivoje

Sta ono nepravo onima “dosljeDNO”?
Htjeli oni neki kapacitet iz njihovih redova?😂
Srecno g Golubovicu, nadam se da cete radom i zalaganjem slijediti svog prethodnika za dobrobit naseg grada.

Vidoje
Gost
Vidoje

Srecno Igore. Evo prilike da razbijes predrasude koje mnogi imaju u vezi tebe. Uradi nesto lijepo za Pljevlja!

Send this to a friend