Politika

Injac: Ostajemo posvećeni poboljšanju kvaliteta života pripadnika Vojske Crne Gore

Ministarka odbrane Olivera Injac, obišla je danas sa v.d. zamjenika načelnika Generalštaba VCG pukovnikom Aleksandrom Pantovićem Vojno-medicinski centar (VMC), saopšteno je iz tog Ministarstva.

“Tom prilikom, načelnica VMC-a majorica Dragana Čađenović upoznala je ministarku Injac i pukovnika Pantovića sa uslovima rada i kapacitetima VMC-a”, navode u saopštenju.

Injac je obišla kabinete za internu medicinu, rentgen, oftalmologiju, otorinolaringologiju, stomatologiju i laboratoriju, koji su opremljeni najsavremenijom opremom.

Ministarka Injac je izrazila zadovoljstvo opremljenošću VMC-a i kvalitetom zdravstvene usluge koju pruža.

“Ministarstvo odbrane ostaje posvećeno poboljšanju kvaliteta života pripadnika VCG i zaposlenih u MO i kroz unapređenje njihove zdravstvene zaštite”, poručila je Injac.

Iz Ministarstva poručuju da Vojno-medicinski centar obezbjeđuje kompletnu zdravstvenu zaštitu na primarnom i specifičnom nivou za pripadnike Vojske Crne Gore i Ministarstva odbrane, kao i njihove porodice.

“Takođe, sporazumom između Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova, VMC pruža usluge specifične zdravstvene zaštite pripadnicima MUP-a i Uprave policije”,zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

Dje joj je uniforma.

Aky
Gost
Aky

Da ko drugi to rece nego ti,pa hajde da povjerujemo makar malo,ali ovako tankooo !!!

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Bas radis na poboljsanju zivota vojnika , izbacila si ih na ulice da dijele maske ka LETKE .

Send this to a friend