Politika

Italija će uvjek biti prijatelj Crne Gore

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Italije Vinćenca Del Monaka.

Darmanović je, kako je saopšteno iz Ministarstva, zahvalio ambasadoru na posvećenom i konstruktivnom pristupu snaženju međudržavnih odnosa i ličnom doprinosu jačanju saradnje dvije države, istakavši da je Italija uvijek bila prijatelj i podržavalac Crne Gore u integracionim procesima.

Ambasador Del Monako je izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da svjedoči istorijskim uspjesima i razvoju Crne Gore istakavši da će Italija nastaviti da bude prijatelj i partner Crnoj Gori kako u kontekstu daljeg razvoja bilateralnih odnosa tako i na putu prema članstvu u Evropskoj uniji.

“Sagovornici su ocijenili da je bilateralna saradnja na svim nivoima u prethodnom periodu bila veoma sadržajna i izrazili uvjerenje da će se, istim tempom razvoja međusobnih odnosa, nastaviti i ubuduće”, saopšteno je iz Ministarstva.

 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tom
Gost
Tom

Ostavili su dobar trag na ovim prostorima polovinom.proslog vijeka. . . eno Djulijana puno Cetinje !!

Hm, hm
Gost
Hm, hm

Dobro je pa nije rekao ,,oduvijek”…znali smo i za neka neželjena druženja sa Italijom…

Luka
Gost
Luka

Ni oduvijek ni zauvjek,samo privremeno politicko prijateljstvo. Mi sa prostora bivše Juge imamo vrlo malo prjatelja u obliku država ili njihovih predstavnika,a i oni prijatelji koje imamo sigurno nam nisu komšijske države,jer je sve jedna bila agresor i okupator.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

E viva Italia….E viva Italia….E viva Montenegro….E viva Montenegro..

Prcko
Gost
Prcko

Du ju spik ingliš?

Send this to a friend