Politika

Italija zahvalna Crnoj Gori što je odlučila da prihvati migrante

Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodnu saradnju Italije zahvalno je Crnoj Gori što je odlučila da prihvati nekoliko migranata sa broda Dikoti.

<<<Sa broda Dikoti u Crnu Goru može da dođe pet migranata<<<

Kako su naveli na njihovom Tviter nalogu, zahvalni su i ministru vanjaskih poslova Crne Gore Srđanu Darmanoviću jer je konkretizovao ono što je bilo predviđeno na marginama neformalnog sastanka ministara EU u Beču.

Vlada Crne Gore  danas je, uvažavajući principe humanosti i solidarnosti sa ljudima u nevolji kao tradicionalne vrijednosti crnogorskog društva potvrđene mnogo puta u našoj istoriji, odlučila da na molbu Italije prihvati do pet migranata sa broda Dikoti.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bodulski borej
Gost
bodulski borej

opet vam se podkradaju pogrjeske. naime, ime broda nije ‘dikoti’, ako vec zelite pisati ‘po vuku’, nego dicoti (mehko c). naucite osnove talijanskoga izgovora ili glasova i sve ce vam biti jasno. drugo, daleko ozbiljnije pitanje. je li slucajno crnogorska vlada usuglasila s italijom ili bruxellesom i iznos/svotu u eurima koji ce utrziti po glavi primljenoga migranta s broda? naime,… Više »

ovca
Gost
ovca

Diciotto=18 na italijanskom. Odakle vam to “Dikoti”? A i nije “na margini”, nego u očekivanju nezvaničnog susreta ministara Evropske Unije. Da se malo okanete Google Tanslate pomoćnika, prilika je.

Gost
Gost
Gost

A dje je humanost i solidarnost Italije i drugih zemala koje se nalaze na obalama Jadranskog i Mediteranslog mora. Kakve su nase tradicionalne vrijednosti? Moze li neko nekoga ugostiti a da ne pita “onoga koji placa i snosi troak”?

Baranin
Gost
Baranin

Tako sluge i robovi moraju da slušaju gospodare….pi poltronske zemlje i rezima…..stidite se nemate svoje ja…..

Oli
Gost
Oli

Poltron je, jedina rijec za koju si cuo?Za tebe ne postoji humanost?

gubernadur
Gost
gubernadur

Oli, vodi ih kući kada si tako human. I ovako imamo 60% necrnogoraca u državi pa nam treba još i oni da nam poprave prosjek.

Ups
Gost
Ups

Ima li mjesta u zgradi Vlade za njih

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Ima i njih normalnih samo da nas ne pogode neki sto su poslati da prave probleme EU !!!

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Smjestite ih u ono naselje novo kod Morinja.

Oxygen1
Gost
Oxygen1

Ja bih uvazavajuci principe humanosti prebacio 3 migranta do ispred kuce ovog nepomenika a 2 migranta do ispred kuce premijera ovog provizorijuma.

čika tomo
Gost
čika tomo

Smjestite ih na Goricu u jednu od vila, imate dosta mjesta.

Send this to a friend