Politika

Ivančević: Vlast u Crnoj Gori ne smije da odćuti nacionalističke poruke mržnje

Ivančević

Sasvim očekivano i predvidljivo, skupovi kojima se proslavlja stogodišnjica Podgoričke skupštine i sramno satiranje sopstvene države, pretvaraju se u izlive nacionalističke mržnje prema državi Crnoj Gori i svemu što je crnogorsko, poručio je član političkog savjeta Crnogorske Dragan Ivančević.

Kako dodaje, sadržaj izrečenih poruka na ovim skupovima ledi krv u žilama svakog razumnog i lojalnog građanina ove zemlje, a predstavnici vlasti u našoj državi ćute.

<<<Skandalozne poruke iz Budve: Negiraju crnogorsku naciju, oslobodiće srpsko more<<<

“Teško je shvatiti i prihvatiti da nosioci vlasti u našoj državi ćute na otvorene i jasne poruke kojima se afirmišu odluke sramne Podgoričke skupštine i najavljuje njeno novo urnisanje u budućnosti. Ako neko kaže: Gore glavu srpski narode, prošli su svi okupatori, pa će i ovi. Ničija nije gorela do zore, a vlast na to ostaje ravnodušna i nijema, glasno i jasno želimo poručiti da njeno takvo ponašanje vrijeđa dostojanstvo svakog razumnog građanina koji ovu zemlju osjeća svojom”, ističe on.

Ivančević ističe da, ako je sve ovo bilo predvidljivo i očekivano i ako dobro znamo da se nijedan javni skup ne može održati bez prethodno dobijene dozvole Uprave policije, ne možemo a da se ne zabrinemo u kakvoj to državi i društvu živimo.

“Ako vlast i njeni organi tolerišu ovakvo sramno buđenje duhova prošlosti, ovakav govor mržnje i otvorene prijetnje budućih satiranja Crne Gore,  moramo se zapitati i zabrinuti kuda to ide Crna Gora. Znaju dobro nosioci vlasti ko stoji iza ove sramne organizacije i organizaciono i finansijski i znaju dobro da ovo nije naivno politikanstvo, već ozbiljan atak na državu Crnu Goru i sve njene vrijednosti. Znaju oni dobro da sadržaj izrečenih poruka podliježe ne samo društvenoj kritici, nego ozbiljnoj sumnji u krivično djelo, pa nam ostaje da vidimo, na koji način će se baviti posljedicama ovakvih nepočinstava”, kazao je on.

Ivančević poziva vlast da ne bude nijemi posmatrač, prije svega zbog svih onih koji ovu državu volimo iznad svega i jer rezervne domovine nemamo.

“Ne smije se više ćutati, koliko god sve ovo i odgovaralo aktuelnoj vlasti radi sigurnog opstanka u budućnosti jer  siguran opstanak obezbijeđen na strahu svojih podanika nije garancija svijetle budućnosti ove zemlje. I na kraju otvoreno poručujemo da je reakcija države na ovakve naciuonalističke poruke mržnje i prijetnje neophodna, jer društva i narodi koji nijesu izvukli pouke iz svoje istorije, dozvoljavaju da im se takva istorijska dešavanja vrate kao bumerang u svojim najgorim oblicima”, jasan je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Tako je

Nego nego reago
Gost
Nego nego reago

Tacno tako! I ja pozivam vlast da vas sve koji ste ovo organizovali, Ivancevicu, imenom prozove i odreaguje! I tebe i Ranka KrivoGkapica i DritAleksa i sve ostale nepomenike! Ne moze se zamjerati defektnima za nekakvu izdaju jer nikad nijesu ni bili na strani CG Ali vama koji ovo, radi ostragače u udobnoj forelji podzavate, i te kako moze, je… Više »

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Evo zašto se ugasio LSCG i zašto je Slavko ljudska gromada. Samo pogledajte Popovića i Ivančevića i sve vam je rečeno.

Lovcenac
Gost
Lovcenac

LSCG je Slavko, zaključao, ili kako ti reče ugasio, jer je radio isto ono što danas rade:Krivokapić, Ivančević, Abazović i družina.Pravio je koaliciju sa Srbima, čak i na državnom nivou.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Jel ovo Purko Plače? kako mi ga žao.
A bježi avetinjo izlazi iz te koalicije bog te ne ubio!

VIVAX iz DJURA
Gost
VIVAX iz DJURA

Za pocetak,Ivancevicu prestani da ppdrzavas Bd vlast,izadji iz koalicije

Kjok
Gost
Kjok

Purko, makar bi mogao da pročitaš nešto od S. M. Ljubiše prije nego se javiš na ovakve teme.

marius
Gost
marius

Ne mote izlazit iz Budvanske vlasti jer ce to za vasu partiju bit i prvi i zadnji put da ste u nekoj participirali. Na iduce izbore obavezno promjenite ime , jer ne ide vam ovo “Crnogorska” uz rabotu koju cinite .

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

muči purko ti si indirektan krivac za ovu proslavu ba nijesi dao vjetar u leđa ovoj budvanskoj vlasti bili bi vanredni izbori na koje bi došlo do promjene i nebi budva bila mjesto ove proslave zato ti nemaš pravo da bilo što rečeš osim oprostitemi crnogorci

Sindija
Gost
Sindija

Ko njih iz DF uzima zaozbiljno

PG_man
Gost
PG_man

Sram te bilo.

Terra nova
Gost
Terra nova

Purko reče i osta živ !!!

Cetinje
Gost
Cetinje

Neofasizam na pjeni od mora..

DUKLJA
Gost
DUKLJA

“Sasvim očekivano i predvidljivo, skupovi kojima se proslavlja stogodišnjica Podgoričke skupštine i sramno satiranje sopstvene države, pretvaraju se u izlive nacionalističke mržnje prema državi Crnoj Gori i svemu što je crnogorsko”.PURKO, PA KO TE ĆERA DA ŠURUJEŠ SA NJIMA I DAJEŠ IM PODRŠKU U PARLAMENTU.IVANČEVIĆU KUĆO STARA,KO JE PROTIV DRŽAVE CRNE GORE,CRNOGORSKE CRKVE I CRNOGORSKOJ JEZIKA,NI DOBAR DAN.DOBRONAMJERNI SAVJET –… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Tako je

Crnogorski oro
Gost
Crnogorski oro

Gospodine Ivančeviću, ko ste vi? Čija je Crnogorska partija? Koliko vam je stalo do Crne Gore i Crnogoraca? Zašto ste formirali vlast sa ovim dušmanima, koja je cijena?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Da ćutiš, Purko! Nije Crnogorcima mjesto uz posrbice, sad da te ne čujemo!

Avdo Vrević
Gost
Avdo Vrević

Pa Ivančeviću ti si sa njima u koaliciji. Sramota …… Liberal Bivši…

Libero
Gost
Libero

Purko ako pustis carevica ds bude presednik gori si njih

Njegos
Gost
Njegos

Biraci ce znat da te nagrade za to sto niste izasli iz ove sramne budvanske vlasti Purko, dobro to zapamtite!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Je li ovo moguće, da se Purko javio. Ti i Ranko ste dio vlasti, tako da što se Crnogoraca tiče, vi ste bili u sali.

Antidemokrata
Gost
Antidemokrata

Zemlja cuda!!! Budvanska vlast organizuje proslavu izdaje, prisustvuju njeni celnici, a ovaj njihov partner proziva Drzavu! Dobro jutro Purko. Idiote!

Medovina
Gost
Medovina

Je li moguće da je, ovaj čovjek do te mjere drzak, da nešto ovako kaže.Zar, vlast u Budvi, nije održao on ulaskom u nju; zar, Sportski centar, nije u vlasništvu Opštine; zar, njegov predsjednik nije sjedio u prvom redu(a, i bio jedan od glavnih organizatora skupa); zar, bilbordi po Budvi nijesu u vlasnštvu Opštine; zar, njegov partijski drug nije potpredsjednik… Više »

460
Gost
460

Kako imaš obraza da se javiš, u mišlju rupu.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Osramotili ste cg…Crnogorska je obrukala cg..Jos nosi ime Crnogorska…..

max
Gost
max

Ajde Purko ne mlati, da nijesi ulazio u vlast sa njima nebi bilo ni proslave,folirantu.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

E moj Purko neuspjeli licemjeru. Pa ti si sa njima u koaliciji. Dok smo bili u LSCG od tebe se nije moglo prici Slavku. A sad si sa cetnicima. I prozivas vlast sto tvoji koalicioni partneri negiraju CG. Da li si normalan ili mislis da smo mi ludi.

Gusar
Gost
Gusar

Kad si toliko pogođen, što ne izađete iz vlasti u Budvi?

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

pa ti si ih podrzao i ti ih drzis u vlast i dozvoljavas sve to sto se radi po budvi.. kakav licemjer…

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

pa ti si ih podrzao i ti ih drzis u vlast i dozvoljavas sve to sto se radi po budvi.. majmune!!

Send this to a friend