Politika

Ivanović: Hvala, da nijeste toliko loši ne bi ni izbor bio ovako lak

Anđela Ivanović

Izborna lista Za Budvu – Za Crnu Goru koju osim Crnogorske čine i ostale demokratske snage u Budvi, Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Liberalna partija jedina je lista kojoj građani Budve treba da daju podršku, kazala je predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović povodom predaje izborne liste u Budvi.

To je, ako je kazala,  lista koja je okupila ljude spremne da grade evropsku Budvu, spremne da ponude Budvi razvoj umjesto šatora, red umjesto nereda, prosperitet umjesto dugovanja.

“To je lista koja okuplja omladinu i starije, vaše komšije, rođake i prijatelje, ali prije svega profesionalce u svom
poslu, koji će znati da pokažu Budvanima put izlaska iz krize. To je skup odvažnih osoba, koji žele da izgrađuju Budvu, a ne da je ruše.

Kroz program koji ova lista nudi i čije ispunjenje garantuje, predviđena je nova Budva, građanska Budva, Budva koja je po mjeri svih nas. Budva u kojoj ćete živjeti, hodati i stvarati potpuno slobodno, nezavisno kojoj političkoj partiji pripadate ili kakve ideje imate”, rekla je Ivanović.

Budva, ali i Crna Gora, kako je dodala, nalaze se na još jednoj izuzetno važnoj raskrsnici.

“Naši građani biraju put, ne samo za naredne četiri godine, nego put za budućnost. Uprkos izuzetnoj propagandi dekadentnih sila, koje nas pokušavaju povući u ponor, sigurna sam da izbor nikada nije bio lakši. Sigurna sam da podrška našoj listi Za Budvu – Za Crnu Goru, je podrška i za sve naše građane, za prosperitet, za bolji i kvalitetniji život, za bolje i kvalitetnije obrazovanje, za bolji životni standard, za jedini ispravni put.

Zato i na ovoj raskrsnici, na kojoj putokaz jasno pokazuje smjer, sigurna sam da će naši građani odabrati put napretka, a ne put nazadovanja. Da će odabrati put koji je u interesu svih u Crnoj Gori, koji nas, našu djecu, našu familiju, prijatelje, rođake, komšije, pa i one koji razmišljaju drugačije od nas, vodi u Evropu”, rekla je Ivanović.

Ona je na svemu zahvalila i, kako je kazala, njihovim političkim protivnicima.

“Da oni nijesu toliko loš izbor, ne bi bilo tako lako ni donijeti odluku. Danas građani Budve i Crne Gore vide da li žele da zapale naše društvo, ili da ga grade kroz evropske perspektive i mogućnosti. Izbor je jasan! Za Budvu – Za Crnu Goru!”, zaključila je Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Micite se usrecitelji

zorka
Gost
zorka

da nije opozicija tako losa..davno bi otisli sa vlasti…ziva istina..

ajaj
Gost
ajaj

Hahahaahahahaha kako ce vas oduvati Carevic.

Darina
Gost
Darina

Lijepa, odvažna, hrabra, paetna.. Da sam stanovnik Budve Anđela bi bila moj izbor.

Racionalan
Gost
Racionalan

Lijepa si

LAUDA
Gost
LAUDA

Bijaše li ovo partija koja je pljuvala po dps-u a sad su sa njima u koaliciji? O živote pokvareni džojstiku.. za fotelju i sa samim djavolom a kamoli dps-om.

Ogledalo...
Gost
Ogledalo...

Pljuvao je Regionalni Akademik Profesor Doktor Docent i Politikant Vladimir Pavićević. Crnogorska ga je zbog toga i šutnula, a prihvatio je ga Magistar Aleksa i nagradio ga sa 14 mjestom na spisku. Hahahahaha… znači, kofer, avionska karta i natrag u Beligrad.

Zaista
Gost
Zaista

Nažalost, svi naši izbori su, zahvaljujući opoziciji, novi i novi referendumi. Jer ovo nije normalna opozicija, koja hoće da ukine staru vlast. Ova ,,opozicija” hoće da ukine sopstvenu državu. U većini zemalja svijeta, to se zove izdaja, a samo kod nas se zove opozicija.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

E,kuku.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Mala, presmiješna si. Do prije godinu si bila u “Odupri se”, a sad si sa DPS-om. I džaba ti je.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Najbolji tim,bravo!

LSCG
Gost
LSCG

Ivanovicka, pozdravite litijase sa vase “procrnogorske” liste. Sjecamo vas se sa protesta Odupri se, nismo toliko zaboravni.

radoje
Gost
radoje

Aaaaa, ja Sam vas glasao, moj glas I glas moje porodice dobit necete.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Manje od mjesec dana poslije 30 godina torture-živjela sloboda!

Send this to a friend