Politika

Ivanović: Kotoru da se vrati status grada

Socijalisti Kotora organizovali su danas ispred Starog grada druženje sa sugrađanima, kojima su predstavljeni program i prioriteti odborničke liste „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“.

Promotivni štand Socijalista privukao je veliki broj Kotorana i Kotoranki, koji su, u direktnim razgovorima, pokazali značajnu podršku listi „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“, koja se nalazi na broju devet na glasčkom listiću.

Odbornički kandidati liste „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“ razgovarali su sa sugrađanima o konkretnim problemima koji opterećuju svakodnevni život Kotorana, a tiču se neadekvatnog tretiranja Kotora, neredovnog snabdijevanja vodom i strujom, loših seoskih puteva, problema parkinga…

Nosilac liste, Ivanović kazao je da će se Socijalisti, bez kojih se neće moći formirati vlast, izboriti da se Kotoru vrati status grada, jer je Kotor status grada imao prije osam vjekova.

On je istakao da će se Socijalisti izboriti i za smanjenje poreza na nepokretnosti koje su u vlasništvu građana i građanki opštine Kotor, a obezbijediće da na teritoriji čitave opštine bude uredno i kvalitetno snabdijevanje vodom tokom cijele godine.

Redovno ćemo, poručio je Ivanović, a ne samo pred izbore, održavati i graditi sve lokalne puteve širom opštine Kotor.

“Obezbijedićemo da se Kotorani mogu parkirati u Kotoru po povlašćenim uslovima“, istakao je Ivanović.

Završićemo, kazao je on, izgradnju kanalizacionog sistema u okviru cijelog zaliva – od Veriga do Veriga, a Socijalisti će uraditi sve da se što prije valorizuje prostor nekadašnjih privrednih subjekata: „Bokeljke“, „Industrije ležaja“, „Rivijere“, „Autoboke“, „Hotela Fjord“, „Jugooceanije“, „Urca-a“ i „Sente“ …

Ivanović je kazao da će Socijalisti otvorit opštinsku kancelariju za predstavke i pritužbe građana i građanki.

“Obezbijedićemo da građani i građanke opštine Kotor upravljaju gradom svih 365 dana, a ne samo za vrijeme karnevala“, poručio je Ivanović.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
ZoranLjutaĐorđe BožovićGradanin Kotora
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Dr Ivanovic na svoje ime vazda ima 1000 glasova u Kotoru. To je vec 3 mandata, ako jos nesto dodaju na to imace i 4, sto znaci sigurna vlast opoziicije.

Ljuta
Gost
Ljuta

Koliko ste bili na vlast sa SNP pa što bješe ?

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Ovi ako prođu cenzus onda bruka od naroda

Gradanin Kotora
Gost
Gradanin Kotora

Bili ste ista ekipa samo u drugim pakovanjima pa smo vas viđeli.
Nema vas više a tome vam je Jonček doprinjela.

Send this to a friend