Politika

Ivanović: Molim glasače iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske da ne dolaze

Ivanović

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović ironično je prokomentarisao nove mjere za suzbijanje koronavirusa, koje su predstavljene na današnjoj konferenciji za medije Instituta za javno zdravlje.

<<<Nove mjere: Lockdown za Herceg Novi, zatvaraju se kafići u Danilovgradu, Tuzima i Baru, zabranjena prodaja kafe za ponijeti, rad panoramskog točka…<<<

“Molim sve glasače iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske da ne dolaze u Crnu Goru kako bi glasači iz Srbije i Republike Srpske mogli slobodno da dođu. I glasaju. Po slobodnoj volji, kako Vlada kaže”, objavio je Ivanović na Twitter-u.

Podsjećamo, u skladu sa novim epidemiološkim mjerama od sjutra će za ulazak u Crnu Goru biti potreban negativan PCR test za osobe koji dolaze i za Luksemburga, Bocvane, San Marina, Slovačke, Bugarske.

Sa druge strane, negativan PCR test na koronavirus i dalje nije obavezan za osobe koje stižu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Markoza
Gost
Markoza

Nema gubljenja kompasa. Ovo je tuzno ali istinito. Normalan covjek ovoliku dozu gluposti sto iznosi Galic ne moze da prihvati.

Realista
Gost
Realista

🤣🤣🤣bravo Ivanovicu

Sasa
Gost
Sasa

Mozambik,Uagadugu, i ostali🐪🐒ni slucajno ne krecite ..

Nikšić
Gost
Nikšić

Molimo, najljepše molimo DPS da sa javne scene skloni uzročnike današnjih problema u Državi. Samom svojom pojavom iritiraju narod. DPS ima sasvim dovoljno dobrih, poštenih i neuprljanih kadrova, koji bi ovo mogli reći.

majstor
Gost
majstor

oni rade ono isto sto ste i vi radili samo obrnuto

rajo
Gost
rajo

Bivši ministar izgubio kompas … žalosno..

Maki
Gost
Maki

Mozda mu trenutno ne radi ali nova Vlada nikada nije imala kompas.

kemiš pjevac
Gost
kemiš pjevac

Rajo, jell’ si primio Sputnik?

Send this to a friend