Politika

Ivanović pozvao Kotorane da izađu na izbore: Nikada vas nisam prevario, ni izdao

Branko Baćo Ivanović, nosilac izborne liste „Dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti”, pozvao je danas Kotorane da 30. avgusta izađu na izbore i pokažu da vole svoj grad.

On je građanima opštine Kotor poručio da ga poznaju odavno, da ih nikada nije slagao, prevario, izdao, niti iznevjerio svoje principe i odustao od borbe za Kotor.

“Mi, Socijalisti, znamo kako Kotor diše, kakvi su mu problemi, kako ih riješiti i kako vratiti naš grad na put uspjeha. Mi, Socijalisti, djelima smo pokazali da nikada nijesmo prekršili nijednu riječ koju smo dali. Mi, Socijalisti, pokazali smo da politika ne mora da bude u konfliktu sa poštenjem i moralom. Mi, Socijalisti, garantujemo da ćemo probleme Kotora rješavati brzo i uspješno, kao što smo rješavali probleme Luke Kotor. Mi, Socijalisti, hoćemo da se Kotoru vrati status grada koji je imao prije 8 vjekova. Mi, Socijalisti, ne želimo da više nikad bude ugrožen status Kotora na listi svjetske kulturne baštine UNESKO-a. Mi, Socijalisti, hoćemo da ključevi Kotora cijele godine budu u vašim rukama, a ne samo za vrijeme karnevala i dječjeg festivala”, naveo je Ivanović.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MakiLEDENICE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maki
Gost
Maki

evo sad cu glasat za tebe hahahaaaa

LEDENICE
Gost
LEDENICE

Tvoji glasovi su glasovi za dps…zasto idete sami kad ne mozete preci cenzus. Sto ce Jonica u Kotor?
E moj Baco!

Send this to a friend