Politika

Ivanović predložio model za deblokadu rada Opštine Kotor

Nosilac izborne liste Socijalističke narodne partije Branko Baćo Ivanović javno je pozvao sve političke subjekte u Skupštini opštine Kotor za podršku predlogu kojim se omogućava odblokiranje rada Opštine Kotor.

“Naša manjinska podrška zasnovana je na jednom jedinom cilju, a to je podrška donošenju odluka koje su interesu svih građana opštine Kotor. Zato pozivamo sve političke subjekte koji participiraju u Skupštini opštine Kotor da podrže naš predlog kojim se na jedini zakonit i politički legitiman način može prekinuti blokada svih funkcija Opštine Kotor nastala nakon donošenja Odluke o razrješenju predsjednika Opštine Vladimira Jokića od strane DPS, SDP, SD, LP I HGI”, saopštio je Ivanović.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić>>>

Kako je istakao, predlažu da se po hitnom postupku zakaže sjednica i u Skupštini opštine donese Odluka o odlaganju primjene odluke o razrješenju predsjednika opštine do donošenja odluke Suda.

“Sigurni smo da je naš predlog najbrži i jedini pravno utemeljen i politički legitiman način da se razblokira rad Opštine, te da mora biti prihvatljiv svim političkim subjektima odnosno odbornicima koji žele dobro Kotoru.
Smatramo da ovaj predlog treba da podrže svi subjekti uključujući i one koji su donijeli odluku zbog koje je došlo do blokade rada Opštine, ukoliko vjeruju u zakonitost postupka u kojem su donijeli tu odluku i imaju povjerenja u rad nadležnog suda pred kojim se vodi postupak, jer bi svi drugi modeli bili politički nelegitimni, suprotni izbornoj volji građana i predstavljali uvodjenje već poznatih modela političke korupcije od kojih je makar do sada Kotor bio pošteđen”, poručio je Ivanović.

On je javno pozvao sve političke subjekte da se u što kraćem roku javno izjasne o navedenog predlogu, a, kako je rekao, brzina izjašnjavanja savkog političkog subjekta ili odbornika govoriće o količini njihove brige za Kotor.

“Ukoliko se sa našim predlogom saglase svi politički subjekti, a zbog činjenice da je sada već očigledno da ne postoji mogućnost formiranja političke legitimne, a funkcionalne vlasti, smatramo da bi svi politički subjekti u Kotoru trebali da usaglase termin donošenja odluke o skraćenju mandata i raspisivanju izbora koji bi se održali odmah po završetku turističke sezone”, zaključio je nosilac izborne liste “Nama možete vjerovati-SNP-Dr Branko Baćo Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Poštovani gospodine Ivanoviću vaše rješenje je dobro ali bi bilo malo bolje kad bi se dopunilo odlukom da se razvlasti skupštinska većina i da se ovlasti skupštinska manjina da vlada. Jokić u sadejstvu sa Jonicom bi donosio odluke a manjina bi ih potvrđivala. Idila prava.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Čuo sam za pojam i termin “predsjednik u ostavci”, ali za “predsjednika U RAZRJEŠENJU” još nijesam čuo! 😁 Zamislite šta bi isti ovi rekli kad bi Milo popio razrješenje u Skupštini, a onda se DPS dosjeti da tu odluku suspenduje do daljnjeg?!?!

Joke
Gost
Joke

Doktore nauci da sabiras 😂😂😂…DPS ima 17 😊…tako da većina postoji i tvoj predlog je smješan

Rozajac
Gost
Rozajac

Sto rade botovi SDP, sve kroz svoju prizmu gledaju, misle svi kradu po Kotoru, ka oni sto su krali, kupio bi vam sendvic no vi i sendvice skupe jedete. Skupo kostaste CG, ocete li se ugasiti vise

LSCG
Gost
LSCG

Ovo si ti zsmjesio doktore.Svaka cast,kao doktoru…i to je to.Sa tri glasa,nijedan vise na participira u vlasti,dali ste podrsku Jokicu.Ne pomazi vise

Dragan
Gost
Dragan

Nista li vam ne valja, kad se radi posteno vama ne odgovara. Ja ne znam sta je to Baco ikad lose u radio i za svoju korist!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Hahahhahah je li moguce ovo da ovaj moli da se ne razrijesi Jokic do odlike suda?! Znaci ne vjerujem i samo me interesuje ko to ima njemu da podrzi ovaj model kad je opozicija u manjini?! Hahahahah

zacanka
Gost
zacanka

Sta rade kompleksi Becicu kad on sad moli ove NN likove iz Snp da podrze Jokica! Jao uzass

ines23
Gost
ines23

A koji si ti faktor pa da bi tebe neko poslusao i usvojio ti ovaj kako ti kazes “model”?! Ne pridaj sebi na znacaju toliko nijesi bitan.

Vitinka
Gost
Vitinka

Srecom pa se ti ne pitas nista, pa pricaj do preksjutra ako oces!

oliver14
Gost
oliver14

A sta da se odlozi razrjesenje Jokica ne daj Boze! Nego neka su ga makli ionako nije prstom mrdnuo za grad.

Kosta
Gost
Kosta

Sta li je to Becic obecao Jokovicu pa se oglasio on prvo pa sad ovaj isto iz SNP da brane Jokica i da se ne razrijesi?? Koja li se tu politicka trgovina obavila da mi je znati?!

goran1978
Gost
goran1978

A jao nasao se sad ovaj da brani Jokica! Jaoo a Becici ugasio Snp koja ironija!

Docleat
Gost
Docleat

Model zvani korupcija iliti kako kada izgubiš izbore da povratiš vlast.Ova žena je novi Drago Đurović,a svi znamo čega je on simbol.Zapamtiti njeno ime.

RANKOVA LUKA
Gost
RANKOVA LUKA

Ranko Krivokapić je koliko sabrah čitajući zadnje mjesec dana od Luke Kotor uzeo više od pola miliona eura vrijednosti. Preko 200.000 u akcijama i najmanje 300.000 eura vrijedan stan u Starom gradu. Malo li je… to je ono što smo vidjeli. A ko zna što je jos uzeo da se ne vidi. Nije ni čudo što je zbog Luke srušio… Više »

IZBORI
Gost
IZBORI

Boje se DPS i SDP izbora. Zato bi oni da se dočepaju funkcija bez izbora. Sad je svima jasno koliko su krali po Luci Kotor.

Podrška
Gost
Podrška

Prva pametna stavr koju čuh oko Kotora, odblokiranje opstine, a izbori odmah poslije tursiticke sezone. NAJBOLJE RJEŠENJE ZA GRAD!

BRAVO DOKTORE
Gost
BRAVO DOKTORE

Jedina inicijativa koja ima smisla. Da se sačeka odluka suda, a onda izbori. Bravo doktore, pošteno prema biračima i prema Kotoru.

Ko 2019
Gost
Ko 2019

Ko je ovo pravno utemeljeno i politicki legitimno saopstenje pisao? Pretpostavljam da je Jonica zauzeta dijeljenjem plaketa kruzerima, s toga je vjerovatno penzioner Vuksic dugogodisnji sekretar svih sekretarijata opstine? Ima li odgovora jer je pravno utemeljeno?

Kotoranin
Gost
Kotoranin

I Jonicu da vratite u Bar, Jelenu u Danilovgrad, nekog u Kolasin, nekog u Bijelo Polje… Pa ostavite ta mjeta za nas Kotarane.

Ljuta
Gost
Ljuta

Jedino pošteno je da vratite mandate stranci i koja vas je iskljucila dokažete nekad vašim glasačima da vam nije fotelja najvaznija

...
Gost
...

A, kakvog mrcenog Jokica, glupost je sto je ikad biran? A IVanovic “izaslanik” lobija!!!!! Hahaha. Ajte, molim vas, ne glupirajte se.

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Vidi se nbeciceva frustracija sto ne moze vise da krade i da unistava grad

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Opoziciji ne odgovara da izgubi kotor jer ne mogu poslije da urnisu grad kao sto su do sad

Zigman
Gost
Zigman

E dje je ovaj Baćo ucio da se bavi politikom pa misli da se moze odluka koja je donesena skupstinskom vecinom ponistavati

Pravnik
Gost
Pravnik

Ovo je cista glupost. Kako moze da se ponisti odluka koja je donesena skupstinskom vecinom? I koja skupstinska vecina ovu odluku moze da ponisti ? Koji pravnik vas je savjetovao Ivanovicu.

Rozajac
Gost
Rozajac

A ti su pravnik za medalju, zapali diplomu ako si nik iz nje prepisao…sud ponistava svaku nezakonitu odluku, ekspertu, pa sve i da je konsenzusom donijeta, a ne vecinom.

Jelena
Gost
Jelena

Vasa jedina politicka podrska je da smicete plate po 3000 eura , plus penzija plus zubarska stolica. Sto i koliko smice Jonica i drustvo primljeno da radi “kontrolnu funkciju”? Evo o jadu zabaviste Kotor.

Dobrota
Gost
Dobrota

Je li ovo onaj zubar koji je rekao da za zivu glavu ne da za zubarsku stolicu. Bogme on smice i paticu od 3000 eura u luci , partiska drugarica u luci Jonica 2000 pa u vodovodun neka Rebrenovic 2000 eura plus penzija i zubarska stolica. Bog da pomoze. A vi idite narode kod A,filohija da vam duhovno pomogne.

Janko
Gost
Janko

U penziju

Suncica
Gost
Suncica

Oce ovi iz Snp -a sad na vlast,ne shvataju da su iz opozicije svi propali odavno.

Kosta
Gost
Kosta

Ovaj je iskljucen iz Snp

Neka hvala
Gost
Neka hvala

Ti i Jonica ste se pokazali

Votka88
Gost
Votka88

Samo je Jokic kriv za stanje u Kotoru i niko vise!

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Ne znam ko ovom Snp – u daje pravo da oni nesto kazu

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Snp i dalje postoji?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Kakvi ste vi ljudi zaboga ? Grcevito drzite tu fotelju dok zaposleni opstine kredite dizu da bi racune placali,sram vas sve od reda bilo ! Dps nikad ovako nesto nije radio ,zasto taj vas presveti jokic niie potpisao ugovore za plate prije nego je prihvatio ostavku !?

Igor88
Gost
Igor88

Ne znam cemu se ova opozicija vise nada,ne moze da se pomiri sa cinjenicom da su propali i da su nizastttaa

KOTORANIN
Gost
KOTORANIN

Svaka čast doktore, jedino vi brinete za grad. Ovi se politički nadgornjavaju a šteta sve veca.

Kaktus
Gost
Kaktus

Je li vas sramota ovako da se borite za fotelju dok narod ne prima platu ,stavite toga iz dpsa i ne brukajte se vise

Dragan
Gost
Dragan

V ste se fino udomili u Luku Kotor plate po 2.000 doveli kadrove sa svih strana osim Kotorana. Jonici iz Bara plata 3.000 eura kao direktor Luke Kotor.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Jes ,pa da nam iskipa 3 kruzera naroda u stari grad

Leart
Gost
Leart

Zato sto ti se moze vjerovati zato si jedva i ta 2 mandata uzeo ,eeeee baćo

Komita
Gost
Komita

A mozda da se ne otimate za fotelje nego da pustite nekoga iz dpsa da bude gradonacelnik ? Samo kazem,demokratama su sve gradonacelnike otpustili ,oni boljih kandidata nemaju a tek vi sateliti

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Koliki si moralni patuljak da podrzavas covjeka koji je spreman da drzi plate radnika kao taoce ne bi li izboksovao funkciju opet

Prepelica
Gost
Prepelica

Jedini krivac zbog stanja u kojem je Kotor je Jokic i to je dovoljan dokaz njihove nesposobnosti!

Liberal
Gost
Liberal

A mozda da odaberete novog gradonacelnika ? Npr nekoga iz dpsa ? Nekog ko zna sta radi ?

Stefo12
Gost
Stefo12

Hahahahahah evo se snp toliko nisko spustio da urgira da se pomogne demokratama ahhahahahahah

Katunjanka
Gost
Katunjanka

Kojoj partiji gospodin Ivanović pripada, bilo bi dobro da upozna javnost.

Iskra95
Gost
Iskra95

Da je opozicija iole sposobna, do sad bi dosla na vlast preko izbora. Ali su njima svaki izbori nelegitimni, osim onih u kojima slucajno dobije vlast. Zalosno.

Kinez
Gost
Kinez

Ako opozicija dodje na vlast unazadice nam drzavu, kao i svaku opstinu u kojoj su imali vlast do sada. Da je njihova politika dobra i njihova zalaganja za dobro gradjana na visokom nivou njih bi gradjani u mnogo vecoj mjeri podrzali.

Enesa
Gost
Enesa

Snp-u je najbolje da se drzi po strani, jer se jedva drze na politickoj sceni.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Za krizu su direktno odgovorne Demokrate na celu sa Jokicem koji nije radio u interesu opstine Kotor!

Marelica
Gost
Marelica

Opozicija je zbog svoje nesposobnosti unazadila Kotor, koji se sada suocava sa brojnim poteskocama. I posle treba da ih podrzimo na izborima da vode drzavu, a ne mogu ni opstinu da unaprijede.

Bot observer
Gost
Bot observer

Licno cu se pobrinuti da dobijete 2 umjesto 1 sedvica.

Vujović V.
Gost
Vujović V.

Koga g. Baćo zastupa. Rekao bih g. Jonicu i gradj.operativu.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Najbolje je da opozicija vise nista ne radi, oni su i zasluzni za stanje u kojem se Kotor nasao.

Pisar
Gost
Pisar

SNP sad kad jeizvjesno da nema većinu priča priču zarad priče.. Ade u penziju više Baki.

Send this to a friend