Politika

Izabran novi izvršni odbor DPS-a Budva

Budva

OO DPS-a u Budvi sinoć je održao šestu sjednicu, na kojoj je na predlog predsjednika Predraga Jelušića, izabran novi Izvršni odbor od 25 članova. Time je zaokružena priča oko konstituisanja partijskih organa čime su stvoreni uslovi za kvalitetno upravljanje u narednom periodu.

“Izvršni odbor, osim koordinacije aktivnosti Opštinskog odbora, biće posvećen i jačanju partijske infrastrukture. Takođe će pratiti rad Kluba odbornika”, saopšteno je iz DPS-a.

Kako su dodali, planirane aktivnosti Opštinskog odbora usmjerene su na unaprijeđenje funkcionisanja mjesnih odbora, intenziviranje komunikacije sa članstvom, i kontinuirano ukazivanje na nedostatak vizije, stručnosti i kredibiliteta politike koju personifikuje koalicija koja trenutno vrši vlast u Budvi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hej
Gost
Hej

Izvršni odbore DPS-a , zašo Budva nema bolnicu ?

Omer -Tuzi
Gost
Omer -Tuzi

…a Svetovi DPS-ovci kreiraju novu stranku koja će se zvati ,,Primorska”. Biće tu klanice između bivših kolega koji su bili povezani isključivo finansijskim interesima.Jedva čekam da vidim kada krene izbacivanje prljavog veša…a ima ga sa obije strane da ga svo jadranskom more ne može oprati.Budvu DPS više nikada neće povratiti…to je trajno završena priča.Uostalom vidjeće te na sledećim izborima…

Sanela
Gost
Sanela

Omere, prvo pravopis pa onda politika 😉

Send this to a friend