Politika Izabrano 25 članova

Izabran novi Izvršni odbor DPS-a Plav

Izvršni odbor OO Demokratske partije socijalista (DPS) u Plavu, koji broji 25 članova, izabran je na današnjoj sjednici.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Opštinskog odbora Eldana Canović.

Kako je sdaopšteno, na sjednici je OO upoznat sa aktivnostima i pripremama u susret kongresu Partije, a takođe razmotrene su i druge teme iz nadležnosti Opštinskog odbora.

Ocijenjeno je da je postignuti nivo jedinstva partije rezultat predanog i odgovornog rada svih članova Partije u Plavu.

U tom kontekstu pozdravljena je realizacija projekata: izgradnja Trga, puta Plav-Gusinje preko Vojno sela, Prnjavorska ulica, Ribarska ulica kao i put prema Hridskom jezeru.

“Svi pomenuti projekti su u fazi realizacije i neoboriv su dokaz kontinuirane i iskrene posvećenosti Vlade u razvoju Plava”, piše u saopštenju OO DPS Plav.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ramo
Gost
Ramo

U Plavu, DPS je ugasen, nema vise, papa..

Sena
Gost
Sena

Plava: Bivsi dugogodisnji predsjednik OO DPS Plav, poslanik u Skupstini Crne Gore i sef Uprave za sume PJ Plav, Husnija Sabovic javno radio i agitovao za drugu partiju (SD).Njegova djeca sva primljena preko DPS partije,Dzenana Sabovic Lalic u Poreskoj upravi Plav, Dzeneta Sabovic Bajraktarevic u Zavodu za zaposljavanje Plav, Azemina Sabovic u Domu zdravlja Plav, svi agitovali za drugu partiju… Više »

Oki
Gost
Oki

Je li ovo ona sto je za funkcionere DPS-a u Plavu postavila sledece ljude :sekretara za urbanizam iz Gusinja, na izbore nije imao pravo glasa, sekretara za inspekcijske poslove, covjek glasao SD, direktoricu Turisticke orgsnizacije (svoju sestru) bez dana radnog staza, koja takodje nije glasala, bila je u Kotoru, predsjednika Skupstine, covjek je penzioner, direktoricu dnevnog centra Lipa, koja se… Više »

Omar
Gost
Omar

Totalno razocarenje, ne zna se ko je gori od koga, bivsi predsjednik, onaj prije njega ili ova sad.Smijurija ziva.

Adela
Gost
Adela

“Jak” je ovaj odbor.Ja sam u njemu.Sprdnja ziva.Ne zna se ko kosi a ko vodu nosi.Hahahhaha.

Nihad
Gost
Nihad

Ko li im ovo sastavi, xaxaxaxaxa, koja sprdnja, xaxxa🍋🍋🍋

Send this to a friend