Politika

Izabrano rukovodstvo podgoričkog odbora Ujedinjene Crne Gore

Podgorički odbor Ujedinjene Crne Gore je na sinoćnjoj sjednici izabrao novo rukovodstvo na čelu sa dr Danilom Jokićem, saopšteno je iz ove partije.

Jokić se zahvalio dosadašnjem predsjedniku odbora Goranu Radonjiću i istakao da je u Podgorici formirana uređena stranačka struktura, pa će imati čast da upravlja i radi na njenom unapređenju.

“Velika je čast i obaveza naslijediti na ovom mjestu profesora Radonjića koji je u minule dvije godine dao neizbrisiv pečat na funkcionisanje naše strukture u Glavnom gradu”, istakao je Jokić.

Novi predsjednik, je kako se navodi u saopštenju, predstavio  i svoj tim najbližih saradnika, potpredsjednike odbora dr Predraga Bajića i Jelenu Vlahović, a za predsjednika opštinskog Izvršnog odbora izabrao je Rajka Stevanovića.

Sjednici, koja je održana u prostorijama PR centra, pored dojučerašnjeg predsjednika odbora, a sada predsjednika Izvršnog odbora stranke Gorana Radonjića, prisustvovao je i predsjednik ova stranke Goran Danilović.

Danilović je, kako ističu, saopštio da Ujedinjena Crna Gora ima jasno definisan politički pravac i da je obaveza lokalnim odborima da radeći na svojoj strukturi šire ideju i politiku UCG.

“Snaga svake stranke leži u ljudima koji su nosioci politike na lokalu, a Ujedinjena Crna Gora, iako još uvijek nije zvanično registrovana, ima 12 odbora u Crnoj Gori. Ta činjenica je čast i obaveza svih u UCG da budemo još bolji i prepoznatljiviji. Danilović se zahvalio podgoričkom odboru na istrajnosti u radu i čestitao novoizabranom rukovodstvu početak rada sa novim zaduženjima”, zaključuju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sprdnja
Gost
sprdnja

On, ovđe, a sestra vodi mitinge za DF. Divna familija, crnogorska…

Vanzemaljac ?
Gost
Vanzemaljac ?

A ko mu je sestra?

kerkez
Gost
kerkez

Prekrižena nula,

Send this to a friend