Politika

Izbori u Ulcinju i Beranama 4. februara

Ulcinj, Berane

Lokalni izbori u Ulcinju i Beranama biće održani 4. februara naredne godine, odlučio je predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

“Raspisujem izbore za odbornike u Skupštini opštine Ulcinj i Skupštini opštine Berane. Izbori će se održati 4. februara 2018. godine. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u ‘Službenom listu Crne Gore’ i u ‘Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi'”, saopšteno je iz kabineta Vujanovića.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

Jedno je sigurno, ako bude slicnih Vuki i njegovom bratu Milanu-Pidu, nikada vise DPS nece osvojiti vlast u Beranama ali se nadam da ce izaci sa konkretnim rjesenjima i dati narodu pravog kandidata. Jedno je sigurno, sve sto ne valja je trenutna vlast

Šekular
Gost
Šekular

Ko ima bolje misljenje SNP o DF u ili DF o SNP u midlim za Berane.Laju jedni ba drugevsamo ih fotelje,privilegije,nerad vezu.

Montenegro
Gost
Montenegro

Da bi vise da posaljemo kuci trenutnu, nepismenu vlast u Beranama. Nevjerovatno glupi, nevaspitani, korumpirani I iskompleksirani “naturalizovani gradjani”. Jednom nogom na selu, drugom u gradu. Unistili su sve ulice u gradu, gradsku deponiju samo premjestili jos blize narodu i gradu a bili su glasni kako ce to pitanje srediti, parkovi urnisani, Lim devastiran od ekploatatora, sve rodjaci I prijatelji,… Više »

nik
Gost
nik

scekic do pobjede !!!

Ba Cg
Gost
Ba Cg

Dosta je bilo Šćekića i njegovih lažnih obećanja. Konačno Zdravo Berane u političku prošlost! Grad je obolio od kad su na vlasti. 4 godine propasti prodjoše hvala Bogu.

Beranaccc
Gost
Beranaccc

U Beranama je katasrofalna situacija,, to svi vide… Ako Dps misli da pobijedi mora konkretno da izadje sa rjesenjima za ovolike probleme

Doktor
Gost
Doktor

Scekic se bori djelima a ne rijecima zbog toga je mnogo ispred drugih.

Nnnn
Gost
Nnnn

Koja djela, osim nezakonitog zaposljavanja bez konkursa koje i danas radi? Smece da ne spominjem.

Ba Cg
Gost
Ba Cg

Kojim djelima? Izasao konkurs u komunalnom, zovem da pitam sta treba da predam, kaze nemojte imamo mi vec. Na kraju je ispalo da je pravnik sistematizovao i uposlio svoju ženu. Dokle više? Svoje članove porodice uhljebilii a ostali gradjani nemaju pravo na život? Stop nepotizmu! To je Oboljela koalicija.

Realna slika
Gost
Realna slika

Kome je sada dobro u Beranama neka uzme auto i neka se malo provoza po gradu i okolnim naseljima,neka pogleda malo dalje od svog nosa pa će mu biti jasnije kakvo je stanje…malo su Opštinari svoje plate sredili da budu redovnije,ali zato dugovi rastu,infrastuktura ista nema nikakvih ulaganja..samo naplata.

Vanja
Gost
Vanja

Sta je sa + i – ?

Vanja
Gost
Vanja

Narod zna ko je najbolji, i kome se vjeruje! Scekic do pobjede!

Kosta
Gost
Kosta

Ne znam kako je u Ulcinju ali Berane je stalo, tapka u mjesto nijedan problem nijesmo rijesili, nego nam je gore sad nego prije 4 godine, a obecavao nam je Scekic brda i doline, a od toga ne vidjosmo nista !

Ivan Ba
Gost
Ivan Ba

Sigurna pobjeda Scekica, jer nema konkurencije.

Beranaccc
Gost
Beranaccc

Pobjeda tebi, jer si se zaposlio u Vatrogasno Balevicu, a radio si sta si radio. Sta mi ostali da radimo?!

Moravac
Gost
Moravac

Da li ima gradjevinsku za ono sto je kucu dogradjivao ili je to čast za hvalisanje nezdravih berana.

Lidija
Gost
Lidija

Ovi izbori u Beranama su dosli u najbolje vrijeme da se ispravi nepravda od prethodnih izbora kada su opozicionari dosli na vlast i nista nijesu uradili nego su samo svoje interese zadovoljili, tako da ovaj put pametno ce se glasati ista greska se nece napraviti.

Murchielago
Gost
Murchielago

Bas bi nam znacilo kada bi u Ulcinju uspjeli ostvariti konkretni rezultat u odnosu na ovo do sada. DPS ima realne sanse, a nama bi svakako to bio jedini realni izbor za bolje sjutra.

Don
Gost
Don

Evo koliko su tu nkjesu nista uradili za nasu opstinu, a mi im ukazali povjerenje. Sto se DF tice ne moraju ni dolaziti vise u Berane, nijesu pozeljni!

Don
Gost
Don

Sto su bili tu SNP i DF bili su, vise nece, berane im ne damo vise!

Teslina šćer
Gost
Teslina šćer

Konacno da dodje prilika da se i u Beranama neke stvare promjene! Dosta je bilo DF i SNP!

Send this to a friend