Politika

Jakič podržao Liberale: Zaslužujete glas, mnogo ste napravili za Crnu Goru

Predsjednik LIBSEEN mreže liberala Jugoistočne Evrope i veliki prijatelj Crne Gore Roman Jakič podržao je Liberalnu partiju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima koji se održavaju 30. avgusta, saopšteno je danas iz te stranke.

Kako ističu, Jakič je naveo da podržava nastavak učešća Liberalne partije u koaliciji “Odlučno za Crnu Goru” koju čine DPS i Liberalna partija, a posebno podržava kandidaturu predsjednika LP Andrije Popovića za predsjednika Opštine Kotor.

“Liberali su u prošlosti napravili puno za razvoj Crne Gore. Jedna su od onih progresivnih snaga u državi koja nikada ne zaboravlja braniti i ljudska prava i slobode, ali i koja vidi prosperitet Crne Gore u evro-atlanskim integracijama. Takvi, liberali zaslužuju glas građana na predstojećim izborima”, dodao je Jakič u poruci podrške.

Podsjećamo, Liberali na parlamentarnim izborima nastupaju u koaliciji “Odlučno za Crnu Goru” zajedno sa DPS, dok će na kotorskim izborima LP nastupiti samostalno sa listom “Za liberalni Kotor-Andrija Pura Popović.” U Budvi nastupaju u koaliciji “Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS, SD, Crnogorska, LP”, dok će u Gusinju nastupiti u koaliciji BS-LP.

Send this to a friend