Politika

Jakič: Sramotno i neprihvatljivo učestvovanje u spaljivanju NATO zastave

Za bivšeg ministra odbrane Slovenije i jednog od glavnih zagovornika pristupanja Crne Gore NATO-u, Romana Jakiča, spaljivanje zastave Alijanse i učestvovanje u ovom činu je sramotno i neprihvatljivo.

On je to ocijenio na Twiteru, nakon što je DPS juče objavio da je savjetnik premijera Zdravka Krivokapića za unutrašnju politiku Željko Savović, prošle godine, učestvovao u paljenju NATO zastave na centralnom podgoričkom trgu. To su osudili iz DPS-a, i pitali da li će se ime Željka Savovića naći i na spisku članova delegacije koja naredne nedjelje ide u Brisel, sjedište NATO saveza.

<<<DPS: Krivokapićev savjetnik za unutrašnju politiku palio NATO zastavu>>>

Na drugoj strani, iz Pravedne Crne Gore, čiji je Savović član, navode da on nije palio zastavu, no njen predsjednik Marko Milačić.

<<<Milačić: Nije Savović palio NATO zastavu, zapalio sam je ja<<<

Željko Savović će, kako je najavljeno, biti član dvije Vladine komisije za kadrovska i administrativna pitanja i za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Srbija je trebala da bude okupirana kao NJemacka 1945 godine i da joj se nametne takav sistem vrijednosti koji znaci da je zabranjeno negirati genocid u Srebrenici i misljenje o dogadjajima u bivsoj Jugoslaviji da bude da je bila agresor i zemlja koja je napala ostale zemlje bivse jugoslavije.

Bokelj
Gost
Bokelj

Neka je zapalio, treba ih sve izgoret za zlo koje su napravili po svijetu

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Ja bih je izblendirala!!!

Banzai PG
Gost
Banzai PG

A što ti ovi novi postadoše sad Crnogorci?

Mirko
Gost
Mirko

On je bio tu isto kao da je palio.Sramota ko ce sve da predstavlja Crnu.Goru.Ne treba ga uopste pustiti u sjediste NATO a.

Razum
Gost
Razum

Kolko se ja śećam bombardovali su nas zbog politike Srbije. I kolko me śećanje služi, svi ste jedva dočekali tada da Milo sklopi neke dogovore da preteknemo, pa kakve gođ oće. Isti roditelji ovih zagovornika paljenja zastava su Boga molili da to prestane pa kako gođ oće. Kad je prpa za život, manje se srbuje i crnogorci, al zaboravi se… Više »

Xxyz
Gost
Xxyz

Vasom logikom Havijer Solana nekad kao najveci protivnik NATO I globalizacije nije mogao bit generalni secretar NATO. A bio je I jednom I drugi, google koristite. Kako se osjecate kao dnevni tabloid?

Četnička posla
Gost
Četnička posla

Rukoljub sa apostolima uz podršku URA Abaza i gazda neće mirovat dok nas ne išćeraju iz NATO-a i EU. To je naredba BG i Moskve. Ovaj narod SAKA EURIĆE I DOLORESE a glava im je u BG i Moskvu. E TO TAK neće moć, brzija dana ako ne VEĆ, da su vas PROĆITALI.

Khfi
Gost
Khfi

A NATO bombardovanje sto je kostalo hiljade zivota smatra cemu?

Sasa
Gost
Sasa

Nike on spaljivao zastavu Nato. I koga briga sta prica neki bivsi ministar. “Bivsi” za 500€ daje ovakve izjave. I kad se palila zastava tad CG nije bila clanica. Tako da nije prekrsen niti jedan zakon

Roza
Gost
Roza

NVO sektor je ispario. Nema ga više, je li. Ubitačna je njihova tišina. Ušli u vlast?

Topuz
Gost
Topuz

Period je promatranja i snalaženja nove vlasti. Krivokapic ne ide u Brisel na piknik i posjetu Atomiumu, ide da se cube sto ima reci uz cinicne osmjehe EU diplomatije. Ako bude razumio sto mu se kaže i radio sto mu se kaže, možda će i potrajati, u suprotnom zna se. Nije on izabrao gdje će ići ni kad će ići,… Više »

Doxford
Gost
Doxford

Da razumije..uh,tesko

Valter
Gost
Valter

Da je DPS uradio hiljaditi dio onoga sto radi i najavljuje nova vlast sva bi Evropa brujala danima. Sad se niko ne čuje. Ali sve vidimo. I pamtimo.

Joanikije
Gost
Joanikije

Cetnicka fojta je i 1941 htjela da budemo Njemci i Evropa,eto nam ih sad pa neka gledaju ovi preletaci nesposbni koji su ovo izglasali.Paljenje zastava negiranje CG drzave i naroda i popova koji kolo vode i kunu svoj narod.A kako su radili tako im se vracalo sve redom!

Lisboa
Gost
Lisboa

Mnogo je sramotni je što vi VELIKI CRNOGORCI, što ne smije te to bombardovanje da nazove bombardovanje, neho ga zovete intrrvencijom.
Za nas će ti uvjek biti sramota Zapada, ali sarađivati moramo, je smo upućeni jedni na druge i to je u obostranom interesu…

gangrena
Gost
gangrena

pa i nije bilo bombardovanje crne gore. cak se nije bombardovala ni srbija. bombardovale se zlocinacke vojne i paravojne trupe cetnicke ideologije. u tome uvjek ima nevinih zrtava. ali ne zbog greske milimetarski precizne navigacije aviona koji bombarduje, nego zbog namjere te cetnicke vojske da avioni pogadjaju civilne ciljeve tako sto su oko cijele podgorice sve osnovne skole po selima… Više »

Šansa
Gost
Šansa

A ti si sa Marsa pao.

Lisboa
Gost
Lisboa

Prva bomba je bila na CG, prva žrtva je bila u CG, svi smo se krili po podruma.
Ako sebe smatraš ds si četnik zbog toga u redu, tvoja stvar.
Ja mislim da nisu trebali to da rade, to misli i Savjet bez.EU čijiu saglasnost za to nisu imali.
Vidim da ti je smetalo što vojska nije bila upaljenim svijetlom. Stidi se

Cgcg
Gost
Cgcg

Sramota su one masovne grobnice po Srbiji što se ne zna koliko ih još ima. Masakri albanskih civila, žena i djece. I hladnjača punih leševa što su spaljivali u termoelektrani. Zato su ih bombardovali.

Lisboa
Gost
Lisboa

Stvari koje navodi dubzscdudvts ratne zločine i sa tim nemam problem.
Povid je bio mislim “Račak”, a te stvari koje navodiš su kolko se sjećam bile nakon početka bomb, odnosno nisu povod.
A ko god nije poštovao pravila ratovanja, neka mu se sudi

Lisboa
Gost
Lisboa

Svaka žrtva, svaki zločin mora da da se pomene, istraži i objavi ko to god bio. Nikada ljude nisam nacionalno dijelio

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Crna Gora je bombardovana gbog srpskih gluposti i opet ti nije jasno jer ne bi bio to sto si

Hogar
Gost
Hogar

Bombardovanje je bilo opravdano,oduzimanje Srbiji trećine teritorije Srbiji takođe,suđenje vojnom i političkom vrhu te države takođe.
Jedini propust i to krupan je što Nato trupe nijesu umarširale u Bg.

Lisboa
Gost
Lisboa

Nije to bio propust, već nisu uspjeli ni na Kosovo a ne u Beograd. Rat je počeo odbijanjem Miloševića da potpiše sporazum u Rsmbujeu. Počeo je rat, trajao je 3mj završen je tako što su oni bili prinuđeni da odustanu od Rsmbujea. I Miloševiću je ponuđena rez 1244. “Kosovo sastavni dio a Jugoslavije”, da nema nato, nego Kfor. Takvu je… Više »

Edw
Gost
Edw

Još 92. je trebalo bombardovati Beograd. Ali nisu slušali Bajdena.

Emma
Gost
Emma

Pitanje zasto su bombardovali?Ovo nije1918 a srecom nije,

Radius
Gost
Radius

Ne sjekirajte se vi za to, bliži dubini sa Nato no što ćete vi ikad bit vez obzira na to

EU paesano
Gost
EU paesano

Romane, cijela garnitura je takva, a ne samo ova osoba. Od premijera do novih čuvara parkinga.

Boka
Gost
Boka

Sad spinovanja i laži Vijesti i URA-e da nam objasne da smo zapravo mi, Crnogorci, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, palili zastavu NATO, a Veljesrbi u CG da su uvijek bili za NATO, Evropu,SAD. Kakvo farsično bavljenje politikom.

marius
Gost
marius

Trebali ste ih ranije otkrivat, pa bi imali manju podrsku iz EU. Ovako, potonja pamet ……?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Možemo se ljutit koliko oćemo oni su uzeli vlast i ogromne pare,niko ih više skinut neće,a dps će najvjerovatnije doživjet sudbinu dačićevog sps-a ako nešto radikalno ne promjene i uz dosta mudrosti i sreće,to je realnost.

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Poslati im ovu sliku pod hitno ,da vide ljudi sa kim imaju posla !!!!

Šansa
Gost
Šansa

Ja sam za clanstvo u Nato. Borio sam se protiv isad bih zapalio zastavu Nato-a u znak sjecanja na neduzne zrtve. To je odbrambeni savez a tada je izasao iz svojih okvira po mom misljenju. Za takve intervencije treba institut UN, sve drugo izgleda isto kao kad Rusija intervenise u Ukrajini ili Gruziji.

Almanah
Gost
Almanah

A on je ronio suze 😃, nego se ne vidi na snimku. Ne bi inace preuzeo poziciju u novoj Vladi, da se ne slaze sa njenom proklamovanom politikom ostanka CG u NATO. Sto sve naravno potvrdjuje predrasudu o karateru politicara.

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

To su profili ljudi, njima moze sve pod kapu da stane. Kod nijh je normalno da zapali zastavu, NATO, i sutra ode u Brisel da se kune kako je on za euro atlanske intefracije.

Burin
Gost
Burin

Samo bih pitao Jakica da li smatra sramotnim nato bombardovanje Crne Gore?

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ada vazda se može prelomit u mozak.Za to je DPS pravi primjer koji su ne prelomili nego su slomili mozak na hiljade puta,pa što ne bi mogli i drugi makar jednom

Markoza
Gost
Markoza

A sve su zaboravili sto su radili pa tako misle da ce i oni sto su to vidjeli jer su bili presrecni sto su transparentni. A sad kad su dosli na vlast voljeli bi da se to zaboravi. Tesko da ce im Evropa to oprostiti. Kod njih nema iskupljivanja. Za sve se odgovara i sankcija snosi.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ne bi ovakvi izasli na svijetlo dana nikad da nije dio biraca povjerovao tajkunskoj uri dio pokretu za promjene i demokratama a podrzavaju suverenost cg i put u nato i eu …..

Snjeg
Gost
Snjeg

Taman tajkunskoj uri. Sada ce ura izaci sa sopstenjem da je dps kriv za paljenje zastave.

Send this to a friend