Politika

Jevrić Sekuliću: Vaš problem je pobunjena Crna Gora, ne mogu se nedjela vječno gurati pod tepih

Ne mogu se nedjela vječno gurati pod tepih, posebno ne ona koja kontinuirano traju od strane Sekulovićeve partije a sa čijim dokumentovanim dokazima se  crnogorska javnost mogla upoznati pomoću njihovog omiljenog tajkuna i nelegalnog finansijera stranke, kojeg se sada odriču, stoji u odgovoru šefa Medijskog tima URA Bojana Jevrića na ponovno reagovanje poslanika DPS-a Predraga Sekulića.

“Posebno se gospodine Sekuliću nedjela nikad nijesu tolerisla u slobodarskoj Crnoj Gori, što bi trebali dobro da znate. Znamo da ste promijenili nekoliko država, bili na fonu nekoliko ideologija od ’90 ali karakter svog naroda morali bi znati”, poručuje Jevrić.

Tvrdi i da Sekulić opet obmanjuje javnost, mijenjajući teze, pokušavajući kozmetikom da prekrije grdilo sa kojim se suočava njegova partija.

“Koji parlament pominjete gospodine Sekuliću? Je li to samo zgrada kao i sve druge zarobljene institucije u zemlji koje je vaša partija zarobila metodama “koverat”, “snimak”, “flomaster”? Zar mislite da razumni i političari sa razvijenim osjećajem etike mogu i trebaju da daju legitimitet takvim institucijama?”, pita Sekulića Jevrić.

Poručuje poslaniku DPS-a da ne bi trebalo da mori brigu kako URA funkcioniše i šta je njena budućnost.

“Uprkos blatu kojeg stvarate 30 godina, istinska građanska i moderna evropska partija (URA) funkcioniše bolje nego ikada, a i čeka je sjajna budućnost u modernoj, evropskoj i građanskoj Crnoj Gori. Preporuka gospodine Sekuliću jeste da sa još pola Glavnog odbora vaše stranke, pošto je druga polovina već u Spužu, izvagate kakav vam je najbolji izlaz iz cijele situacije. Tuzi su vas, i na izborima u vašoj režiji, već juče na to opomenuli. Vi možda možete i pisati poeziju, ali drugi…”, zaključuje Jevrić.

Send this to a friend