Politika

Jevrić: Smiješna Nikolićeva izjava je odraz njegovog zarobljenog uma

Izjava poslanika Demokratske partije socijalista i predsjednika Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Andrije Nikolića tokom jučerašnjeg susreta sa ambasadorom Kine u Skupštini Crne Gore, da tri poslanika koja su nedavno boravila na Tajvanu nijesu imala njegovu dozvolu za to, smiješna je i odraz je njegovog zarobljenog uma, kazao je danas šef medijskog tima URA Bojan Jevrić.

<<<Nikolić: Opozicioni poslanici nijesu imali dozvolu Skupštine za put na Tajvan<<<

On ističe da Nikolić nažalost ne može da shvati da postoje slobodni ljudi, koji ne moraju da traže aminovanje bilo koga, posebno ako su još i poslanici.

“Imamo razumijevanja za gospodina Nikolića koji je od početaka svoje profesionalne karijere kao partijski novinar partijskog Javnog servisa za svaku izrečenu riječ u etar morao da traži dozvoli iz centrale DPS-a, tj. preko ispostavnice tadašnjeg uređivačkog tima RTCG-a. On i danas od DPS-a traži dozvolu i za izlazak iz kuće i ne shvata šta znači sloboda i dignitet”, naglašava Jevrić.

Dodaje da će poslanici URA i svi ostali slobodni poslanici za svoje postupke i djela odgovarati jedino građanima Crne Gore, za razliku od Nikolića i ostalih taster poslanika koji pripadaju kategoriji skupštinskog inventara.

“Nastavićemo da razvijamo bogate međunarodne kontakte, ne miješajući se u unutrašnje prilike bilo koje države domaćina, sa jednim jedinim ciljem – da se o Crnoj Gori čuje na što više adresa i to iz ugla slobodnih ljudi, koji Nikolić, nažalost, nikada neće moći primijeniti u praksi”, zaključuje Jevrić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zato
Gost
Zato

Andro Adžijo..

Velimir
Gost
Velimir

NIKOLIC JE U PRAVU,
VI DEBELO TREBATE BITI KAZNJENI,
TE VASE SLOBODNE UMOVE ZADRZITE UNITAR ZEMLJE,
NEMOJTE JE BRUKATI DJE GOD STIGNETE!

Dzeronimo Monte
Gost
Dzeronimo Monte

Pa,kad se privatno prcite, sto kacite crnogorsku zastavu na svaku motku, nije vam to privatna prcija no simbol drzave. Gradjani su s pravom ogorceni na vas postupak.

Send this to a friend