Politika

Jokić: Sve što se tiče mog državljanstva pitajte mene

Vladimir Jokić

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić kazao je da stoji na raspolaganju Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom timu i da sve što se tiče njegovog državljanstva tužioci i policijski tim treba da pitaju njega, a ne Borisa Bogdanovića.

<<<Krapović: Moguće da sam odobrio pomoć Savoviću<<<

<<<Bogdanović: Očigledno sam nezakonito praćen i prisluškivan<<<

Jokić je reagovao nakon što je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović na danas održanoj pres konferenciji kazao da su ga u SDT-u ispitivali da li je pomogao predsjedniku Opštinskog odbora Budve Mijomiru Pejoviću i Jokiću u dobijanju državljanstva.

Kazao je da ga svakoga dana mogu naći u kabinetu predsjednika i objasnio da je crnogorski državljanin od 24. januara 1988. godine i da mu do ovog trenutka niko nikada nije pomogao osim roditelja u tom poslu.

“Ako pogledate moje pretke, sa svih strana, isto ćete naći. Niti je iko od njih ikada rođen van Crne Gore, niti je iko od njih kopan van Crne Gore. Pa sramni SDT i SPT mogu da dođu, kad god hoće, da im pokažem i svoja dokumenta i porodično stablo. Ništice”, naveo je Jokić.

Pozvao ih je da opet pogledaju slučaj Kostanjica i da uhapse nekoga.

Branimira Gvozdenovića ili mene. Neko od nas dvojice je radio protiv nacionalnih interesa! Kao čovjek i kao predsjednik opštine stojim SDT i SPT na raspolaganju 24 časa, da svi utvrde ko je prekršio zakone Crne Gore! Oslobađanje od mafijaškog stiska DPS-a SDT i SPT niko neće spriječiti. Nemamo mi straha od mafijaške hobotnice, ni danas, ni juče, ni sjutra. Mi smo naše živote posvetili slobodi”, poručio je Jokić.

Dodao je da bi SDT i SPT morali biti patriotski nastrojeni, a da je patriotizam braniti državni interes i očuvanje Kotora na UNESCO listi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DragišaTrebalo
Gost
DragišaTrebalo

Rođen si nažalost u CG ali si uzeo i srpsko državljanstvo pa si brže bolje ga vratio kad si provaljen.

Prč
Gost
Prč

“Mi smo naše živote posvetili slobodi” kako to gordo zvuči,ništice

Peco
Gost
Peco

ni moj niko nije rodjen izvan crne gore a ni ja i isto tako moj niko nije izdao crnu goru kao ni ja i nposto te nije strah svatite da nije strah danas nikoga osim vas koji imate kompleks pa stalno govorite nije nas strah ..ne branite c goru od crnogoraca vratice vam se

SlNik
Gost
SlNik

““Ako pogledate moje pretke, sa svih strana, isto ćete naći. Niti je iko od njih ikada rođen van Crne Gore, niti je iko od njih kopan van Crne Gore…” Pitaju te ljudi za državljanstvo Srbije, a pušti ti ovu priču. Počeo si kao naj mrčni ambasador koga smo išćerali s debelim razlogom, da kukaš kako si ođe rođen, kako je… Više »

Stipsa
Gost
Stipsa

Naravno da si imao drzavljanstvo, za to postoji dokaz.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Kako ti to sad odjednom imas drzavljanstvo od 88’god kad si prije dvije godine pricao da si ga dobio 2016 god,znas li ti uopste kad si rodjen i dje si se rodio.

Jova
Gost
Jova

Evo i ovaj gine za crnu goru..ne nije to za fotelju kako da neko samo i pomisli to..ma svima vama ukinuti i oduzeti drzavljanstva pa se vrnite okle ste i dosli sramotnici

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Opasan ovaj jokaš!!

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Sjedi dje si ko te pita sto jer se ne pitas nista

Naroz
Gost
Naroz

Au junaka ovog plavskog i patriote, koje je on žrtve podnio za slobodu Crne Gore, glavu iz torbe nije vadio… 🙂
Samo je pitanje ko je danas hobotnica, i šta je bila sve ove godine… da nije možda BIA, SPC, srpski svet i slično?

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Vrlo prosto, nije ti mjesto đe si!!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Ukinuti fašistički Dps zakon o državljanstvu i dati svakom ko je ođe rođen državljanstvo automatski i dati mogućnost dvojnog državljanstva. Dati ljudima koji ođe žive više godina državljanstva

Send this to a friend