Politika

Jokić: U Kotoru na snazi pajser demokratija

Vladimir Jokić

Jedan od flagrantnih dokaza da su u Kotoru na snazi pajser demokratija i potpuno bezakonje jeste upravo prekršaj koji je napravila Opštinska izborna komisija, a koja bi, valjda, trebala biti perjanica u poštovanju zakona, saopštio je danas potpredsjednik Demokrata Vladmir Jokić.

“Naime, iako je u Članu 13 stav 2 Zakona o izboru odbornika i poslanika propisana imperativna obaveza opštinskih izbornih komisija da u roku od 72 sata od dana donošenja odluke o raspisivanju izbora, utvrde i objave izborni kalendar svih rokova za sprovođenje izbornih radnji predviđenih izbornim zakonodavstvom, OIK Kotor nije objavila izborni kalendar na svojoj web adresi, uprkos činjenici da je od dana raspisivanje izbora proteklo više od mjesec dana. Dakle, oni koji utvrđuju rezultate izbora na nivou opštine, ne mogu obezbijediti zakonitost svog djelovanja”, saopštio je Jokić.

Ovakvo postupanje pokazatelj je javašluka, i kako ističe, potpune neznavenosti i neodgovornosti u Opštini Kotor, a koju je promovisala upravo DPS.

“Neznalice koje su nezakonito došle na vlast pajserom, nastavljaju da čine bezakonje umjesto da rade u interesu i za dobro građana. Neznalice ne zaslužuju podršku građana Kotora”, zaključuje Jokić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Ko napravi put Murino-čakor,pa slegnu ovaj um, vazda mu fala🤣

Trt milojko
Gost
Trt milojko

Zar nisi u srbiju jer si strani državljanin u crnu goru

Pencilin
Gost
Pencilin

Meni ga je žao. On se mora po nalogu partije mora oglasiti u medije.. ajde igraj lopte čeka te naš Aleksa koji ustaje bakicama u autobus.

Animus
Gost
Animus

Ako si dobar momak, to te ne opravdava da zauzmes fotelju u sluzbi bivseg SNP-ovca, Becica…a znamo kakvu politiku SNP sprovodi, zadnjih 20-k god…

Eto
Gost
Eto

Ovaj ne odustaje
Ali treba ti se zahvalit,kako si posao Kotor je procvjetao

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Proslost . Nisu bili ni za mjesnu zajednicu.

Miško
Gost
Miško

Popi piće u tvoju kafanu koji drži joca

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Da te nije ko nehotično očešo po glavi tim pajserom koga ne vadiš iz usta?

Marko
Gost
Marko

Nije naučio sva slova vidi se, posebno ovo J

Idžo
Gost
Idžo

A kako si ti došao KUME?😂😂😂

Tutankhamon
Gost
Tutankhamon

Ajde cuti jado. Ti si jedno nista i svi oni koji su tebe podrzali i pomagali da degradiras ljude koji vode Kotor.

Send this to a friend