Politika

Joković: Ako bude pravde ponovo će odbornik SNP-a biti tas na vagi u Tuzima

Ako bude pravde, ponovo će naš odbornik odlučivati i biti tas na vagi, kazao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković u Tuzima na promotivnom skupu izborne liste “Za dobro građana Malesije – SNP Crne Gore”.

“Čast mi je da sam i sada ovdje sa vama, jer SNP  je u Tuzima prisutna od nastanka naše partije. Prisutni smo svuda u Crnoj Gori jer smo građanska partija i zalažemo se za napredak one istinske Crne Gore”, kazao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

Dodao je da odbornici SNP u prošlim sazivima u Tuzima nisu vodili računa o svojim već o interesima cijele Malesije, a svoju poziciju kada su bili prevaga u lokalnom paamentu,  koristili su za dobrobit svih.

“Ako bude pravde, ponovo će naš odbornik odlučivati i biti tas na vagi. Pa bilo Kolja, Željko ili Semir, ili ostali časni ljudi sa naše liste”, zaključio je Joković, ističući da vjeruje da će i Tuzani i svi građani Crne Gore u subotu biti na glavnom gradskom trgu u Podgorici kako bi se nastavio početak kraja aktuelnog crnogorskog odnarođenog režima.

Kolja Ljuljdjuraj

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je govorio o akcijama SNP na socijalnom planu koje su koristile svim žiteljima ovog područja i poručio građanima Tuzi i Malesije da ne dozvole da ih prevare oni drugi  “jer glasate za svoju i budućnost svoje djece”, kazao je Ivanović.

Predsjednik Odbora SNP Tuzi i nosilac izborne liste “Za dobro građana Mlasije”, Kolja Ljujđuraj, podsjetio je da je SNP partija građanske orijentacije, partija naroda koja poštuje i čuva tradiciju, duhovne i moralne vrijednosti, poštuje različitosti i njeguje toleranciju.

“Građani Malesije znaju da je SNP iskrena u svemu što radi, tako je bilo i do sada. Tako će biti i ubuduće a građani će to nagraditi na predstojećim izborima. Od vazduha i lijepih želja se ne živi, zalagaćemo se za povećanje ličnih dohodaka i penzija, bolju zdravstvenu zaštitu, kvalitetnije obrazovanje I jednakost pred zakonom”, podvukao je Ljuljđuraj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Sramota je mene što čitam ovo a njega ništa!Kakva mini politika,strančica u izumiranju kao SDP!

Velimir
Gost
Velimir

Hahahahaha!
Reče ovo i nimalo se ne Zadrani ovaj 0,1procenat!

z d
Gost
z d

A kad je to SNP radio za narod?

Ana
Gost
Ana

Uvijek

Samo neki primj
Gost
Samo neki primj

vraćanje 8 penzija penzionerima, olakšice za prijem u crnogorsko državljanstvo za oko 9000 građana, program za stručno osposobljavanje pripravnika, niz zakonskih korekcija koja se odnose na ostvarivanje prava lica sa invaliditetom, zabrana prekida radnog odnosa za vrijeme trajanja trudničkog i porodiljskog bolovanja, smanjenje takse za prijem u crnogorsko državljanstvo sa 100 na 50 eura, ukidanje takse na mobilne telefone, povećanje… Više »

O Tempora
Gost
O Tempora

Kuku Lele! Koja je ovo jadikovanje I tugovanje! Gdje ste bili I gdje ste stigli. Zakoružite br.2 da imamo jednog odbornika, i ako budemo tas na vagi, iskreno ćemo ucjeniti velikog partnera. Jad i tuga. Kako ste krenuli, cenzus nećete preći. Bolje da se kajete i da se vratite porodici od koje ste se odvojili. Budućnost pripada mudrima, pragmatistima i… Više »

Amir
Gost
Amir

lista najboljih

Kate
Gost
Kate

Na nama je samo da zaokružimo broj 2 i dobijemo vlast koja će raditi za narod, a ne za sebe.

Faro
Gost
Faro

Ako bude pravde? Huh,teska rijec a narocito ako dolazi od onog korpusa koji je od samog pocetka protiv ove drzave. Daleko ste vi od pravde.Mozda blizu “boze pravde” ali ne dalje…

itana
Gost
itana

Glasamo za najbolje ! SNP 2

Miko
Gost
Miko

A za koga drugog, nego za SNP!

Behim
Gost
Behim

Podrska za najposteniju listu u tuzima
Partia socialiste popullore !

Send this to a friend