Politika

Joković: Antifašizam i slobodarstvo vječne su vrijednosti Crne Gore

Vladimir Joković predsjednik SNP-a

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković u ime SNP i u svoje lično ime svim građanima Crne Gore čestitao je 13. jul, Dan ustanka naroda Crne Gore i Dan državnosti.

“U svijetloj istoriji naše države, 13. jul ima izuzetan značaj i posebnu simboliku. Na taj dan 1941. godine Crna Gora je prva u Evropi podigla ustanak protiv fašističkih okupatora, pokazujući tako da je borba za slobodu najsvetija dužnost čovjeka. Tog dana 1878. godine Crna Gora je na Berlinskom kongresu dobila međunarodno- pravno priznanje”, naveo je joković.

Prema njegovim riječima SNP Crne Gore sa uvažavanjem gaji sjećanje na te značajne datume naše istorije i odaje počast svim slobodarima i herojima palim za slobodu svoga naroda.

“Antifašizam i slobodarstvo vječne su vrijednosti Crne Gore, objedinjene u simbolici 13. jula, koji budi osjećanja ponosa i časti kod svakog građanina Crne Gore. Nikad ne zaboravimo žrtve naših predaka i prenosimo ih našim potomcima kao najveću vrijednost na koju treba da se ugledaju i za koju treba da se zalažu”, kaže se u čestitki predsjednika Jokovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Hahaha,vama je draža antifašista.

Darina
Gost
Darina

Prepisao od Bečića. Ha ha ha. Neka neko i njega plagira.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Jesu li zato tvoji puleni okacili srpske …..cetnicke zastave u Ivangradu?Tako slavite jedan od nasih nsjvaznijih prazika.pokazite na djelu da ste protiv fasista

Darko🇲🇪
Gost
Darko🇲🇪

Puleni Joka postenog , ko i partija mu!

Borko
Gost
Borko

Reče preśednik SNP, partije koja kontinuirano radi na relativizaciji fašizma u Vrnoj Gori.

Aca Palikuca
Gost
Aca Palikuca

Kako kad podrzavas litijase fasiste,zas li da postoji knjiga Smrt je majstor iz srbije tvoje matice

Okk
Gost
Okk

Ne bi bila neka razlika da ovo izjavi neki neofasista.

Boka
Gost
Boka

A Berane, sram vas i stid bilo. Ivanoviću ogradi se i sačuvaj obraz

Darko🇲🇪
Gost
Darko🇲🇪

Jokovicu o cemu ti to pricas . Tvoji drze vlas u Berane i skandal sa zastavama kome vi to uvaljujete . Jokovicu posto odavno znam i znamo ko si zajebi ove fore Pluzinske . Cetnik ti je uvjek bio drag i blizak i zato ovaj 13 je nas i dan casne Crne Gore . A ti Joko smisli nesto drugo… Više »

Majkl
Gost
Majkl

Jokovicu to ke licemjerstvo.Jedno pricati a drugo raditi.Ili si za CG sa antifasistickim vrijednostima ikibsinsa DF i retrogradnim strankama kojima je fasizam miliji

Majkl
Gost
Majkl

Pa zasto si onda u koperaciji sa fasistickim strankama kao sto je DF.Oni su Drazu Mihailovica i cetnicki pokret priznali kao njihove najslavnije pretke.

Baraka
Gost
Baraka

Sve to, Jokovicu, ali sa kokardom na celu i Srpstvom u srcu.Svima puna usta antifasizma, ali sa SPC na celu i cetnickim koljacima kao svecima…. Sramno

mne
Gost
mne

Pa kako onda gospodine Jokovicu da vam Risto Radović bude idejni vođa

Kako da ne
Gost
Kako da ne

U Plužine se ne poštuju simboli države.Kako se ne zapitaste odakle u Plužine 65% Srba a do 2003. Crnogorci bili apsolutna većina.Znači u Nikšić i u Plužine ne živi isti narod?Ako su vam Crnogorci i Srbi isti narod budite onda Crnogorci,Crna Gora je ovo.

mne
Gost
mne

Pa kako onda gospodine Jokovicu da vam AMFILOHIJE bude idejni vođa

Send this to a friend