Politika

Joković: Odlazeća vlast da ispoštuje odluku evropskih zvaničnika

Predsjednik SNP Vladimir Jokić

Socijalistička narodna partija izražava zadovoljstvo odlukom vlasti u Srbiji, predsjednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, o povlačenju odluke o protjerivanju ambasadora Crne Gore, i smatrju ga ozbiljnim gestom jedne ozbiljne države.

“Sigurni smo da je ova odluka u potpunosti sa onim što žele i građani naše države, a to je dalji razvoj bratskih odnosa Crne Gore i Srbije. Evropski put nema alternativu, i zato izražavamo zahvalnost i Evropskom komesaru za proširenje gospodinu Varheljiju, koji je potvrdio nedvosmislen stav Evropske unije o poštovanju i razvijanju dobrih komšijskih odnosa i regionalnoj saradnji”, kazao je Vladimir Joković, predsjednik SNP-a.

Socijalistička narodna partija poziva odlazeću vlast da ispoštuje odluku evropskih zvaničnika.

“Ovaj događaj potvrđuje tezu za koju se naša partija sve vrijeme zalaže, a to je da usvajanje evropskih standarda mora biti jedan od prioriteta nove vlasti. Sa druge strane, gest odlazeće vlasti, nažalost pokazao je njihovo pravo lice i činjenicu da su se samo verbalno zalagali za evropski put, a da je antidržavna i antievropska politika bila osnov njihove vladavine svih ovih godin”, navodi Joković.

SNP će, dodaje, i u nastavku svoje politike davati nemjerljiv doprinosu razvoju dobrih, komšijskih odnosa u regionu, kao što će skupa sa ostalim konstituentima vlasti nastaviti demokratski put ka članstvu u Evropskoj Uniji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nik
Gost
nik

Sto se blamiras ovakvim izjavama, to se zove poltronstvo

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Što su se pimamile stranke od 1%!!

dado
Gost
dado

velika je muka toliku glavu nositi a u njoj imati samo osnovne funkcije,ti si kao oni stari nokia telefoni…

LoveMne
Gost
LoveMne

Aha kako da ne, evo trce. A evo ga ovaj na ovoj fotografiji ka da slusa intoniranje americke himne hahahah. Nema povlacenja, srbijanski ambasador- OUT.

rdm
Gost
rdm

Trčeći, kako ne!

Judit
Gost
Judit

Odlazeća vlast poštuje a vi ste ti koji ne poštuju
ništa

Uroš
Gost
Uroš

hoćemo izjašnjenje URE po ovom pitanju. za tebe i tebi slične znamo dje ste i ko vam je preči od sopstvene države

Djuro
Gost
Djuro

Ajde iexpert sjedi ni za to nijesi.

Branka
Gost
Branka

😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂 završeno ti je to. Tvoj autoritet je presudan 😂😂😂😂😂😂😂

bravo
Gost
bravo

To nije odluka evropskih zvanicnika vec misljenje jednog od njih. Dobra je stvar da se ti nepitas sa tvoim laznim stavovima ni u svojoj partiji medju desetak clanova , ali si naucio od saboraca da vam je laz jedino oruzje

goran
Gost
goran

pih…izdajnici jedni….poltroni….sad ste se sjetili Evrope….sram vas bilo…. sto jadnici sami ne izadjete na izbore da vidite dje ste i kako stojite…. branitelji Crne Gore i njenog puta….Kolike ste vi ljudske velicine govori cinjenica da ste od osnivanja sto puta raspali ipodijelili… i dalje pamtim biranje Jokovica kad su ga nablize kolege pluvale i psovale….nego to je jadna Crne Gora…bez… Više »

Mimi
Gost
Mimi

Ko je snp? Koja je to partija?

marius
Gost
marius

Odlazeca vlast da EU zvanicniku dostavi sve argumente protiv proceranog ambasadora, da ga upozna sa njegovim “aktivnostima”, koje mu ne pripadaju ni po kom osnovu. Doticni je odavno treba bit proceran, a ne da ga vrnu.

Trol
Gost
Trol

da su davno procerali razne Bozovice ne bi danas bili dje smo

Send this to a friend