Politika

Joković: SNP da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata

SNP ima obavezu prema svojim glasačima da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata koje je osvojila na prethodnim izborima, poručio je predsjednik SNP-a Vladimir Joković na sjednici Opštinskog odbora Golubovci.

Tokom sjednice razmatrani su rezultati parlamentarnih izbora, kao i aktuelna politička situacija, s posebnim akcentom na učešće SNP-a u procesu formiranja nove Vlade.

Na sjednici su kooptirana četiri nova člana iz reda mladih aktivista i izaban Izvršni odbor Opštinskog odbora SNP Golubovci. Ovo tijelo čini osam članova a za sekretara je izabran Veljko Pešukić, student Mašinskog fakulteta. Za potpredsjednike ovog odbora izabrani su Lidija Panić i Neđeljko Bečić.

Predsjednik Joković je na sastanku izložio dosadašnji tok pregovora sa mandatarom. Ocijenjeno je da SNP vodi politiku tolerancije, poštenog i domaćinskog odnosa prema državi i njenim građanima, kao i korektnog odnosa prema koalicionim partnerima, te zato očekuje isti takav tretman.

SNP očekuje da svojim kadrovskim rješenjima pruži značajno veći doprinos u procesu formiranja Vlade u odnosu na spekulacije u medijima.

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je istakao zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na izborima koji su potvrdili utemeljenost naše partije u Crnoj Gori.

Sjednicu je vodila predsjednica OO SNP Golubovci Slađana Kaluđerović, a prisustvovali su predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednik partije i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Dragan Ivanović, te potpredsjednica Odbora SNP Glavnog grada Radmila Čagorović, kao i rukovodstvo OO SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj i Željko Milić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

bolje odgovori koliko ti članova uteče iz stranke

Maksim
Gost
Maksim

Da nećeš bivšeg ministra pravde ponovo aktivirati?
A i onoga čuvenoga ekonomistu.

Realnost
Gost
Realnost

Okrenite se Crnoj Gori vi rezervne domovine nemate,spali ste da vam 2 popa kroje vlast,od mržnje prema svojoj kući ste se pogubili ,a svi ste se ovdje podigli.

Maśa
Gost
Maśa

Shodno povjerenju i broju mandata tebe ne bi bilo niđe, da si izašao samostalno, moj Jokoviću, kao i većine partija!

Danijel
Gost
Danijel

Po meni je to skroz je korektno.

nena
Gost
nena

Nema sumnje da ce naredna vlada biti odlicna.

Vanja
Gost
Vanja

Smatram da ce SNP i mandatar postici dogovor koji je u najboljem interesu Crne Gore.

Nenad
Gost
Nenad

Snp je zaslužio ministarska mjesta i ima kadrove koji su kvalitetni i odgovorni

Mina
Gost
Mina

Srazmjerno broju glasova Snp zasluzuje toliko mjesta u vladi

marko
Gost
marko

Mislim da ovi junaci tipa SNP ili PZPa, da su izasli samostalno, ne bi dobili nijedan mandat. Kome ovi prosipaju maglu. Ovaj Krivokapic ima celicne zivce sa kakvim sve nesposobnjakovicima ima posla.

Mina
Gost
Mina

Varas se

Deky Deky
Gost
Deky Deky

Veliko Postovanje za nase Crnogorce! Ponosim se nasom Crnom Gorom! Abazovicu, Krivokapicu i ostala bulumento, ne zalijecite se na Crnu Goru..

trojni pakt
Gost
trojni pakt

Svi skocili na Krivokapica 🤣🤣🤣

Send this to a friend