Politika

Joković: Suživot raznih konfesija čini Tuzi posebnim i prepoznatljivim

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković čestitao je danas, u ime partije i u svoje lično, Dan opštine građanima Tuzi.

“Uvjeren sam da je opština Tuzi opravdala dodjelu statusa opštine ovom mjestu. Suživot raznih konfesija je ono što ovo područje čini posebnim i prepoznatljivim u Crnoj Gori i šire, ali i više nego dobri odnosi vjekovnih komšija i sugrađana koji treba da se razvijaju i ubuduće kako bi svima bilo dobro u našoj zajedničkoj kući”, naveo je Joković.

Kako je istakao, brojni prirodni i ekonomski potencijali koje Tuzi i Malesija imaju, moraju nastaviti da se koriste na pravilan način za dobro građana Tuzi, ali i cijele Crne Gore.

“U nadi da će tako i biti, želim vam srećan Dan opštine”, poručio je Joković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Svjetlost
Gost
Svjetlost

Ako ostavite Tuzi i Malesiju na miru, bice jos vise prepoznatljiviji i bolji.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Što im saljetetrobojke da ih provociraju? Na što treba da ih podsjeti to? A mnogi su njihovi preci krv prolivali za Crnu Goru i niko od njih nije Crnu Goru ostavljao kad je najteže bilo i dijelili su s nama zajedno dobro i zlo. E sad u 2020 godinu treba da provoviramo jedni druge i vraćamo u 90sete. A ti… Više »

Tuzi
Gost
Tuzi

Jokiću, da li ste sigurni da je suživot kad jedni prijete, a drugi se sklanjaju? To mora da je nova definicija, po DF-u.

Send this to a friend