Politika Čestitka povodom dana državnosti

Joković Vučiću: Uvjeren sam da će Srbija pod Vašim rukovodstvom ići ka još većim uspjesima, koji će biti značajni za region

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP-a i u svoje lično ime, Dan državnosti Srbije predsjedniku Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije.

“Uvjeren da će Srbija pod Vašim rukovodstvom ići ka još većim uspjesima, koji će biti značajni za cijeli region Zapadnog Balkana, čestitam Dan državnosti Republike Srbije. Moramo uraditi sve što je neophodno kako bi naši bilateralni odnosi bili na najvišem mogućem nivou, jer to od nas očekuju naši građani. Zajednička istorija i tradicija, te bratski i prijateljski odnosi naših građana, nameću nam obavezu da izgradimo međusobno povjerenje i zajednički radimo u onim oblastima gdje je to moguće i poželjno. Uz želju da Vas i Vaše građane prate dobro zdravlje, blagostanje i prosperitet, te očekujući bolje dane za sve zemlje Balkana, još jednom Vam čestitam ovaj veliki dan”, kaže se u čestitki Jokovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sanja
Gost
Sanja

Sta ti mlatis svega ti.

Crnjak
Gost
Crnjak

Raduju se vise danu drzavnosti neprijatelja, nego svojemu.

Tetrapack
Gost
Tetrapack

Smeta im navodna diktatura Djukanoviceve politike, ali se zato dodvoraju Vucicu. Kakvi politicari bez kicme i obraza, kakvi izdajnici zdravog razuma.

Quo vadis MNE ?
Gost
Quo vadis MNE ?

Ne pridružujem se čestitkama.

Milan
Gost
Milan

Pridružujem se čestitkama.

expert123
Gost
expert123

Ovo je tipican primjer dodvoravanja , s servilnosti i podanistva prema predsjedniku Srbije koji vlada uz pomoc svojih medija , koji gusi slobodu govora i kriticko misljenje i gdje skoro ne postoji kriticki medij koji nije pod njegovom kontrolom. Politicke slobode i demokratija su na najnizoj lestvici u Srbiji u posljednje vrijeme. O odnosima u regionu je suvisno govoriti jer… Više »

mičimo ovo!
Gost
mičimo ovo!

Jada ovih. Pih.

Send this to a friend