Politika

Pregovori oko kandidata: Ni Jovićević, ni Tadić Mijović, već neko treći

Vladimir Joković

Opozicija će u naredna dva dana pokušati da se dogovori o zajedničkom predsjedničkom kanidatu, saznaje CdM. Kako tvrde izvori CdM-a, sastanci nijesu planirani, ali će se telefonskim putem pokušati doći do konačnog rješenja.

Kao jedno od mogućih prijedloga za zajedničkog kandidata ovih dana se pominje nekadašnji predsjednik CANU-a Momir Đurović.

Lider Socijalističke partije Vladimir Joković nada se da još ima vremena za dogovor oko zajedničkog kandidata. On je za CdM rekao da je suština da dva predložena kandidata Andrija Jovićević (predlog DF-a) i Milka Tadić Mijović (predlog građanske opozicije) ne mogu dobiti jedinstvenu podršku opozicionara.

“Zato tražimo novo rješenje, trećeg kandidata oko kojeg bi se okupila opozicija. Ovo pitanje u narednih nekoliko dana mora da se riješi”, istakao je Joković za CdM.

On je za CdM kazao da nije u kontaktu sa Momirom Đurovićem, ali je potvrdio da se raspravlja o kandidatima.

“Vidjećemo. Ko će biti treći prijedlog, biće poznato narednih dana”, poručio je Joković.

Upitan da kaže šta će se dogoditi ukoliko ne uspiju da se dogovore oko zajedničkog kandidata, Joković kaže da u tom slučaju ništa ne može predvidjeti.

“Vjerovatno će partije posegnuti za svojim kandidatima i onda će biti mnogo više kandidata nego što se očekuje”, zaključio je Joković.

Podsjetimo, opozicija na jedinom zajedničkom sastanku koji je održan nedavno nije uspjela da se dogovori oko jedinstvenog kandidata. Ovo je za opozicionare poslednja šansa za dogovor. Izvjesno je da će, ukoliko ne bude dogovora, mnoge partije za predsjedničku trku imati svoje partijske kandidate.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kerkez
Gost
kerkez

Koji glupi narod . Ljudi pa kako vam nije jasno da je profesor Hajdukovič najbolji kandidat i spas za ovo društvo .

Mojsije
Gost
Mojsije

Jokovic glavni koordinator za izbor kandidata presjednika Države određen je kao najmanja steta u profanisanju oko kandidature.Posto sredio ostatke svoje stranke vremena ima pretek iza to i za karate

Glorian
Gost
Glorian

Hahaha… kako da se dogovori opozicija oko moćnog i harizmatičnog zajedničkog kandidata kad nekoliko ključnih figura u opoziciji već dvadeset godina rade za Đukanovića i opstruiraju sve što ga može destabilizovati. Ti trojanski konji u opoziciji nastojaće da ih predstavlja neki luzer kojeg može pobijediti bilo ko iz DPS-a (npr. Simović, hahaha), pa zato i čekaju ovoliko i odugovlače sa… Više »

Snp-ovac PG
Gost
Snp-ovac PG

Vidite vi da sredite stanje u partiji, da se prevazidju problemi i nesuglasice iz prethodnog perioda..d a se konsolidujemo i izaberemo nova rukovodstva na lokalu koja ce, nadam se uspjesnije raditi..
Da se podmladimo i vratimo staro, pasivizirano clanstvo.
To je prioritet.

Riba
Gost
Riba

Kandidatura za predsjednika se ne dogovara u medijima.

Lazar
Gost
Lazar

Da se nasa opozicija ujedini oko zajednickog kandidata, od tog posla nema nista. Sujeta, brate, sujeta!

Ne znam
Gost
Ne znam

koliko je dobro da se licitira sa imenima ..

Sdpov
Gost
Sdpov

Ovakva neorganizovana opozicija, dala je bar 15% novih glasaca dps- u.
I onaj ko ih je glasao, preci ce da glasa najorganizovaniju politicku strukturu u drzavi – dps.

Jadran
Gost
Jadran

Toliko o ozbiljnosti opozicije

Sigurica
Gost
Sigurica

Kandidati opozicije da budu, Vanja Ćalović i Daliborka Uljarević, uz dogovor da u drugom krugu, svi budu jedinstveni…. i džentlemeni.

Anto Šimić
Gost
Anto Šimić

Ovo nije tačno!
Kandidat Andrija Jovićević objaviće kandidaturu! Moguće Marko Milačić Goran Danilović kao i Aleksa Bečić

Van Gog
Gost
Van Gog

Mladen Bojanić

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Momir Đurović? Ao

...
Gost
...

Da nisi ti taj treci?

Milentije
Gost
Milentije

Ubijediti Vanju.

Pavaroti
Gost
Pavaroti

Sto mozemo mi da koplikujemo to nemoze niko. Nije ta fukcija toliko znacajna. Znacajan je vas dogovor i ova zemlja da krene naprijed i ako je zaduzena, stegnemo kais i zasucemo rukave i eto evrope i standarda.

Send this to a friend