Politika

Jonica čestitala Bečiću: Juče je otvorena nova stranica demokratskih procesa u Crnoj Gori

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica čestitala je Aleksi Bečiću, povodom izbora na funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore.

“U ime Socijalista Crne Gore i u svoje lično ime čestitam Vam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore. Vašim izborom na ovu značajnu funkciju započinju procesi koji će biti neizostavni dio istorije demokratizacije Crne Gore.

Juče je otvorena nova stranica demokratskih procesa u Crnoj Gori, a uvjerena sam upravo zbog činjenice da ste baš Vi izabrani na tu funkciju da će jučerašnji dan biti označen i kao dan kada je istinski započela da postoji parlamentarna demokratija u Crnoj Gori“, navela je Jonica u čestitki.

Ona je sigurna da će Bečić uraditi sve da unaprijedi nivo političke kulture i kvalitet političkog dijaloga u najvišem zakonodavnom domu i obezbjediti da Skupština Crne Gore bude mjesto u kojem se istinski donose, a ne samo izglasavaju zakoni.

“Upućujem vam iskrene čestitke i želim mnogo uspjeha u savladavanju značajnih izazova koji su pred Vama“, zaključuje se u čestitki.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
ZoranDuxZabjeloVeskoMarinero
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Svaka ti čast. Čestitka iako su postojale nesuglasice. A pismenija čestitka nego svi govori lidera pola nove vlasti.

Dux
Gost
Dux

Ukratko,dama

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ko je ovo? Čestitala? Ovo je isto kao da ste javili da je moja tetka Senka čestitala Bečiću.

Vesko
Gost
Vesko

To je onaj aleksa snezo sto si pricala za njim

Marinero
Gost
Marinero

Uf ko je čestitao? Na čijem je platnom spisku ova preletuša? Luka Kotor joj je izgleda otvorila oči pa opet joj se ne da odlazit iz Boke.

Da e vjecna
Gost
Da e vjecna

Ko je ona?

cetinje
Gost
cetinje

No dje si ti prisipetljo Barska.

Doxford
Gost
Doxford

Ljepoto..

Send this to a friend