Politika

Jonica: Dosta se od Bijelog Polja otimalo, vrijeme da mu se nešto i vrati

Snežana Jonica

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica čestitala je svim građanima Bijelog Polja 3. januar – Dan te opštine, ističući da se dosta od Bijelog Polja otimalo i da je vrijeme je da mu se nešto i vrati.

Predsjednica Socijalista kazala je da Bijelo Polje bogatstvom kulturno-istorijskog nasleđa i slobodarskom tradicijom predstavlja primjer kako se čuva harmonija suživota nacionalnih i vjerskih različitosti, uprkos brojnim pokušajima dioba i svađa.

“Tako je bilo juče, tako je i danas kada Bjelopoljci pokazuju zajedništvo i jedinstvo u očuvanju amaneta predaka, a tako će, uvjerena sam, biti i sjutra i dovijeka”, poručuje Jonica.

Ona smatra da Bijelo Polje ima sve preduslove za brži ekonomski razvoj i unapređenje kvaliteta života svih građana, kroz valorizaciju mnogobrojnih prirodnih resursa i potencijala.

“Dosta se od Bijelog Polja samo otimalo, vrijeme je da mu se nešto i vrati. Vjerujem da su bjelopoljski privredni i turistički potencijali solidna osnova na kojoj se odgovornom i domaćinskom politikom može bazirati održivi razvoj koji će voditi privlačenju investiticija i stvaranju novih radnjih mjesta, a samim tim i boljem kvalitetu života. Mjera uspjeha te politike biće broj mladih koji ostaju i vraćaju se u Bijelo Polje”, zaključuje Jonica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Popukistička priča da bi ljudi ostajali trebaju fabrike a njih nema i normalno pristojne plate

Piksi
Gost
Piksi

Neka mu se vrate prvo stanovnici iz Pg

Send this to a friend