Politika

Junčaj najvjerovatnije predsjednik Tuzi

Tuzi

Potpredsjednik Savjeta mladih DPS Tuzi Marjan Junčaj će najvjetovatnije biti predsjednik opštine Tuzi, saznaje CdM.

Mjesto potpredsjednika pripašce Bošnjačkoj stranci, a DUA će zauzeti mjesto predsjednika Skupštine.

Vlast u Tuzima činiće DPS, BS, DUA – stari koalicioni partneri, zajedno sa Socijaldemokratama.

DPS je u Tuzima osvojio 14 mandata, BS tri, DUA dva a SD jedan.

M. Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzi.
Gost
Tuzi.

Vala neznam o kome se radi,al nije manipulant i nema repaka kao tvoj mentor koji je imao dobrog udjela u izgradnji pomoćnog terena Fk.Dečića a svi znamo kolko ga cene u Tuzima,a svi se znamo ko smo i što smo..

BAGI. K.P.
Gost
BAGI. K.P.

Zbog takvih kao vi što ste tako smo dobro prošli na Karabuškom polju. Taman bi bilo dobro da vas poslušaju ili da postave zalizanog da još malo nagrdi ono što ste vi do sad nagrdili . da znate ako on bude ni jedan jedini glas Dps nece dobit u karabusko polje Eto tako da znate!

Krkan
Gost
Krkan

Jedno je sigurno, da će nam onaj diplomirani ingjinjer, sto je prvo bio ingjinjer a zatim student, strahovat hoce li mu se”diplomu” zaznat 🙂

Pablo Emilijaa
Gost
Pablo Emilijaa

Hahahah vidi se da imas iskustva sa ušnim prijatelju, generacijo padas nisko..

Tuzanin
Gost
Tuzanin

A sad po starom dobrom poslu ušno odeljenje radi.hahahaahahha,šta se boiš prijatelju podrži ga i ti..haahhahahaaah

Karbuško Polje
Gost
Karbuško Polje

Podrška za Marijan Junčaja moga školskog druga nikada nisam glaso dps al sada ću morati da glasam samo radi Marijana pozdrav iz Krabuškog Polja.

Stari Tuzanin
Gost
Stari Tuzanin

Aoooo sada se prati ko sa kim sedi jaooooj.Momče Momče hahahaahhahaha.

Dinoša
Gost
Dinoša

Pa nije vreme inferbirova da se nesme sjeti sa budućim predsednikom Opštine,al mislim da vi zabijate nos u tuđe živote, i znate samo da ogovarate narod koji uživaju u svom životu;zaista vidi se da ste veliki umovi.

Malisor
Gost
Malisor

Ma zaista pišeš po nalogu bivših ili politčki penzijonera,reč Maneken kako ga nazivate momka koji nema repak politički,momka kojeg poštuju i cene svi u Malesiju treba da ti bude primjer Marijan Junčaj..

Pablo Emilijaa
Gost
Pablo Emilijaa

Momci zamjeram vam jedino sto se šupkate ovome manekenu. Providni ste.

Marin
Gost
Marin

Pa šta ako znaš ko to piše;da im neznate šta loše možda,svako može da piše na portalima šta misli,šta smeta kome Marijan kao budući predsednik Opštine,Bolje ti momče napravi red u svoju kuću pa apriciraj za predsednika Opštine Tuzi..

Dinoša
Gost
Dinoša

A Mnogo ste jaki ufffff da mi puhnete pod prozor,ja zaista ne predednujem ni za jedno mjesto jer živim o svoga rada i truda..i ne radim u državnim organima.Marijan ima moju podršku.

Stari Tuzanin
Gost
Stari Tuzanin

Ja nisam član ni jedne partije druže,mnogo ste mali da me možete ugroziti i ti svi kao ti.

Dragana
Gost
Dragana

To su prazne priče koje ti plasiraš druže.

Pablo Emilijaa
Gost
Pablo Emilijaa

Ja znam,ko ovo pise i ko stoji iza ove price, ne samo ja nego znamo 97% opstinskog odbora 😉 onih koji “podrzavaju Marijana Juncaja”.. Ja se ne tjesim sto nisam predsjednik niti sam clan vaseg odbora ali koliko cujem nemojte se ni vi nadati ni ovaj na mjesto predsjednika ni ovi oko njega na mjesto potpresjednika. Niti za bilo koju… Više »

Spectra
Gost
Spectra

Marjan Juncaj je vrhunski kandidat za predsjednika, bio bi adekvatan da vodi neki od Svajcarskih kantona, kamo li jednu opstinu u Crnoj Gori. Vrhunski obrazovan u Velikoj Britaniji, gospodstven i nadasve posten kandidat, koji ce iskreno pomoci razvoju svog kraja. Koliko vidim, osporavatelji mu ne mogu naci ni jednu zamjerku, pa mu spocitavaju da izgleda dobro kao maneken. Zamislite, gospodo… Više »

Dinoša
Gost
Dinoša

Zaista si upravu Halil je gurao Emina kao da mu je Babovina Dps,zaista treba da se probije led sa ovim momkom,neka mu je srećno

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Kako vas nije sramota da kometrišete poštenog momka zar vam je bilo malo 20 godina na vlast,sada vam smeta momak koji hoce da radi u dobrobit Opstine Tuzi..Ja sma musliman i glasač dps lazete da ga ne podržavju Muslimani,Marijana svako ceni i poštuje u Malesiji..

Malisor
Gost
Malisor

100% Tačna informacija neka je došlo do promjene još Halila Dukovića da ispratimo u politčku penziju i Tuze će procvetati..

Sukuruc
Gost
Sukuruc

Podrška za Marijana mlad pametan i načitan momak..

Dinoša-Elvir
Gost
Dinoša-Elvir

Marijane Srećno ti bilo a Savjet Mladih je uz Tebe..a politički penzijineri neka žive u nadi..

Malisor
Gost
Malisor

Ovo je iz kuhinje gubitničke ili penzijonera politčki,Marijana za tvoju informaciju podržava 97%Opštinskog odbora Tuzi,Marijan je častan i pošten momak sa vizijama koi će raditi za interes građana Tuzi..Vladan je čovjek koji zna povuče pametan potez,a ti se tješi što nisi predsedik.

Tuski Albanac
Gost
Tuski Albanac

Zasto plasirate neistine,koje iritiraju 95% biraca dps u tuzi. To je za DPS katastrofa sa ovakvim i slicnim potezima. To je nesto sto ce razbiti Demokratsku Partiju Socijalista u tuzi. I to je predlog Vladana Vucelic a ne opstinskog odbora u Tuzi ali samo PREDLOG.

Srbin
Gost
Srbin

I na kraju marijan cr glasati protiv opstine 🙂

Halil
Gost
Halil

Nije vam odgovarao Abedin Adzovic evo vam sada Marijan,dps nema napredka doklen ima Halila Dukivuca. On je zlo dps Tuškog

Dinoša
Gost
Dinoša

Pa šta sada ako je došao 2010 godine u Dps a ti 2009 godine..Marijan je cijenjen i poštovan momak u Tuzima i mislim da je vreme da se probije da predasuda da dođe mlađi čovjek na čelu opštine..

Pablo Emilijaa
Gost
Pablo Emilijaa

Po nicemu nije zasluzio, a niti je ovo zvanicno samo price pricine. Ima tu mnogih ljudi koji zasluzuju to mjesto prije njega, a kad se malo bolje pogleda to mjesto nije za svakoga, a pogotovo ne za nekog ‘manekena’ i nekog ko je postao clan partije u skorijem periodu.

Dinoša
Gost
Dinoša

Svaka čast na izbor,srecno Junčaj

Nikita
Gost
Nikita

Bravo Marjane! Zavrsio fakultet u Londonu, magistrirao u Londonu, skroman, vaspitan, vrijedan. Neka najzad takvi dodju na celo.
Bravo za izbor kadra!

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Srecno Marjane….dobar momak

Malisor
Gost
Malisor

Podrška za Marijana

Mrgud
Gost
Mrgud

A koji odlican izbor. Ovoga niko ne cijeni, ovo ce samo kod katolika a i kod muslimana da izazove kontraefekat. Sto moze da doprinese ovaj maneken nasminkani. Kuku nama s nama

Malisor
Gost
Malisor

Savjet mladih Tuzi neka vam je srećan predsednik..zaslužili ste ovo i pre al nikad nije kasno..Srećno Marijane

Sanda
Gost
Sanda

Odličan izbor svaka čast na izboru od strane Dps

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Odličan izbor,načitan momak iz dobre familije ovakvi kadrovi su potrebni dps..Srecno bilo Marijane

Pablo Emilijaa
Gost
Pablo Emilijaa

Ne prdi ne zna dvije da sveze

Dinoša
Gost
Dinoša

Dobro je što ti znaš,pokri se sa jarganom i plači što nisi ti predsenik.hahahaha

Send this to a friend