Politika

Kabinet Abazovića: Po krivičnoj prijavi Milovića nadležni organi da postupaju blagovremeno i profesionalno

Dritan Abazović

Pozivamo Specijalno državno tužilaštvo (SDT) da u najkraćem mogućem roku formira predmet i ispita navode iz iste, poručili su iz Kabineta odlazećeg premijera nakon što je funkciner Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović podnio krivičnu prijavu protiv Abazovića.

<<<Milović podnio SDT-u krivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića<<<

Naime, Milović je podnio krivičnu prijavu protiv premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i povezanih lica zbog osnovane sumnje da su “zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje Milojka Spajića i Pokret Evropa sad”.

“U vezi sa krivičnom prijavom koja je podnijeta protiv predsjednika Vlade Dritana Abazović o tzv. “aferi Spajić – Do Kvon” pozivamo SDT da u najkraćem mogućem roku formira predmet i ispita navode iz iste. Kao i u dosadašnjim slučajevima kada su protiv gospodina Abazovića slične krivične prijave podnosili Raško Konjević i Veselin Pejović, a privatne tužbe Zoran Lazović i Ranko Ubović, smatramo da bi i po krivičnoj prijavi Andreja Milovića nadležni organi trebalo da postupaju blagovremeno i profesionalno, radi utvrđivanja svih činjenica od značaja”, naveli su iz Kabineta premijera u reagovanju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sve se zna
Gost
Sve se zna

Oce ne šekiraj se🤣🤣🤣

Ivana
Gost
Ivana

Zasto kabinet Abazovica da se oglasava ovim povodom? Milovic je podnio krivicnu prijavu protiv lica Dritana Abazovica, nije to krivicna prijava protiv premijerske funkcije. To je vrlo znacajna razlika.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Zna se šta je uradio Abazović, kupio kartu u jednom pravcu za Beograd. Kobajagi da posjeti burazera.

Miljana
Gost
Miljana

Zasto vi uopste pozivate SDT…kakvo je to nevaspitanje..ostavite ljude da rade svoj posao

Send this to a friend