Politika

Kalač: Abazović ponovo u društvu negatora genocida u Srebrenici

Politički prijatelj Dritana Abazovića, Draško Stanivuković, kojem je relativno skoro slavodobitno čestitao “oslobođenje” Banjaluke, gostujući u emisiji Pressing u Zagrebu izjavio je da se u Srebrenici nije dogodio genocid.
To nas više nimalo ne čudi od Abazovićevih kompanjona, s obzirom na to da je sa istim takvima u koaliciji u Crnoj Gori, saopštio je danas član Predsjedništva Socijaldemokrata Faruk Kalač.

Prema njegovim riječima, i jedni i drugi, donoseći “slobodu” o kojoj Abazović govori, veličaju ratne huškače i zločince i negatore genocida u Srebrenici.

“Abazovićev saborac iz komšiluka, Draško Stanivuković, prepoznat je kao negator svega crnogorskog, i nacije, i jezika, i istorije, a veliki je pristalica kvislinškog četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata. Zbog toga su najbolji odgovor Abazoviću dali građanski, odnosno evropski orijentisani Bošnjaci koji su, svi do jednoga, i pobjednici i poraženi na tamošnjim izborima, imali jedinstven stav o (ne)zrelosti i (ne)dostojanstvenosti Abazovića i njegove politike”, navodi Kalač.

Zato, dodao je, Abazoviću poručuju da se uopšte ne čudi što URU ne žele da glasaju manjinski narodi i zašto niko od njihovih relevantnih predstavnika ne želi da participira u njegovoj Vladi, koja okuplja negatore genocida.

“Uostalom, stav Draška Stanivukovića se ni po čemu ne razlikuje od javno izrečenog stava članice Predsjedništva GP URA, Tatjane Bečanović, prilikom gostovanja na jednoj od predizbornih debata na RTCG-u”, ukazao je Kalač.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
MitarPametanKismetGagarambo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

E? Pa? Jel to jos uvjek nesto cudno?

Kismet
Gost
Kismet

Ovaj Abazovic mora imati krvi srpske u svojim venama.

Pametan
Gost
Pametan

Pa sta ako ima vi se samo indetifikujete se na mrznji nad srbima a hocete gradjansku cg smesno

Gaga
Gost
Gaga

Onda se pita Abazovic zašto prijetnje

rambo
Gost
rambo

i onda se pitaju sto ih narod ne voli, ko ce voljeti rasiste i fasiste

Send this to a friend