Politika

Kažić: Sve se mijenja, ali kukavičluk DPS-a nikad

Nikola Kažić

Sve se mijenja, samo Demokratska partija socijalista Mila i Aca Đukanovića ostaje partija kriminalaca i prevaranata, kazao je Nikola Kažić, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

<<<Anđušić: Sve se mijenja, samo Demokrate ostaju vječno demagozi<<<<

Njegovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Više dokazanih, i to po sopstvenom priznanju, kriminalnih grupa je izrodio DPS nego Sicilija u svojoj istoriji. Svu sirotinju Crne Gore pokušali da stave u džep. Bestidno.

Sve se mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje kvazipartija radikalnog, pećinskog nacional-šovinizma. Ništa im nije sveto, samo da pokušaju da sačuvaju lopovlukom oteti novac. Ma, da zapale Crnu Goru, samo da spasite opljačkano. Ali nema trika da uspijete.

Sve se mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje družina kukavica.

Pa vi ste i maloj djeci krali dječije dodatke i osnovcima besplatne udžbenike, da bi namirili svoje poltrone stanovima, dnevnicama, putovanjima, kreditima… Nije vam bilo dovoljno što ste im opljačkali generacije roditelja. Bijedno i kukavički.

Sve se mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje tužna skupina šovinističkih, mrziteljskih primitivaca.

Pogledajte samo sinmak vašeg odbornika iz Bara. U normalnoj partiji zbog toga bi u prvih sat vremena bilo makar deset ostavki i pedeset izvinjenja, ali umjesto toga, vi nekom prostipate priču u moralu. Licemjeri.

Sve se mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje razbojnička družina nasilnika.

Više ste nasilja počinili, više krvi prolili i više porodica unesrećili nego ijedan južnoamerički kartel. To je vaša mjera, to je vaša filozofija. Kartel.

Ali Milov i Acov DPS najviše boli baš ovo: sve se mijenja.

E tu je vaš problem, što smo vas pomeli, uprkos svim ucjenama, milionima, fantomskim glasovima, prevarama, prijetnjama, nasilju. Pomeli, da se nikad više ne oporavite. Razbili, da se nikad više ne sastavite.

Sve što vam je ostalo jeste da očajni igrate ovo ruglo koje po Crnoj Gori pokušavate da činite sa tenzijama u sukobima. Ali i to samo još malo. Jer sve se mijenja, pa Crna Gora više nije vaša prćija, niti crnogorski narod vaš talac. Sad ćete da upoznate pravnu državu. Svak ko je i najmanje zgriješio prema Ustavu, zakonima i građanima ove zemlje.

Jer ni trenutka ne smetnite s uma sledeće: sve se mijenja, pa gledajte kako bivše osione kabadahije i tajkuni Milovog i Acovog DPS-a postaju svjedoci saradnici. Znate vi odlično šta se dešava, i koliko vas već planira dogovor s novim tužilaštvom. Jer za vas se sve promijenilo. Nepovratno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

1. Ko je krajnji kupac-poručilac 1600Kg kokaina? 2. Koji je to pećinski nacionalizam, ima li ime da nije možda crnogorski? 3. Ko tajno ali organizovano zadužuje državu Crnu Goru za skoro milijardu eura 4.Ko tajno ali organizovano kupuje avione za nekoliko desetina miliona eura? 5. Ko u državnim organima upošljava sestre, supruge, ćerke, sinove, kumove, drugive sa sportskih terena, sadanje… Više »

BILI
Gost
BILI

10 dana su kravataši bili zaključani u špajz a kad se sve smirilo odmah su iskočili i nastavili da štancuju svoja šuplja saopštenja.

Gojko
Gost
Gojko

Selo gori a cesljaju se Demokrate. Evropa okrece ledja ovim politickim nedonoscadima i promasajima crnogorske scene…

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Ko je ovaj??? Ko su “Demokrate”???

Djomaa
Gost
Djomaa

Ko je ovaj fanatik?

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Kako ste jadni i vi i oni s ovim jeftinim perčinanjem svake 15 minuta. Bolje da se zauzmete za neke konkretne stvari za promjenu.

Send this to a friend