Politika

Kažić: Za razliku od Bečića kod Đukanovića je svo crnogorstvo stalo u njegov džep

Nikola Kažić

Povodom saopštenja Patriotsko komitskog saveza (PKS) u kom su pozvali predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da ne brani suverenitet Crne Gore, jer ako nastavi sa “odbranom”, Crna Gora neće postojati, reagovao je odbornik u Skupštini Glavnog grada Nikola Kažić, i poručio da za razliku od Bečića kod predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića svo crnogorstvo stalo u njegov džep.

<<<Patriotsko komitski savez: Bečić kao bevanda<<<

“U nedostatku političke argumentacije u Skupštini Crne Gore koju politički neprincipijelno bojkotuju i zbog čega dobijaju otvorene kritike od evropskih partnera naše države, a još uvijek čekajući suočavanje sa pravdom zbog gigantskih nedjela koja su počinili prema građanima ove zemlje, propadajući DPS bestidno se oglašava još jednim saopštenjem preko jedne od svojih organizacija sa najnižeg nivoa njihove ekstremističko-šovinističke i primitivne politike, koju u svom saopštenju potvrđuje Časlav Vešović“, saopštio je Kažić.

Prema njegovim riječima kukavičluk odlazećeg cirkusa znanog kao DPS svima je poznat, a upravo se najbolje ogleda u permanentnim, iako krajnje nemaštovitim, pokušajima da drugima podmetnu djela svoje prošlosti i svoje prljave namjere.

“Ova partija, a u stvari dokazana ekstremističko-šovinistička organizacija lišena sposobnosti vođena politike i minimalnog nivoa inteligencije danas pokušava napasti predsjednika Skupštine Crne Gore, Aleksu Bečića, i imputirati mu sopstvene nedostojnosti kroz degutantne iskrivljene interpretacije. Razumijemo pokušaj, ali nam je i dalje nejasna potreba da se svaki put u slučaju Demokrata razbiju o istinu”, dodaje Kažić.

Ako je to njihov način, kako ističe, da nauče kako se vodi politika, kako izgleda principijelnost, kako izgleda političko i ljudsko dostojanstvo onda u redu, iako sumnjamo u to jer prosto ne vjerujemo u kapacitete onih koji su decenijama servis mafije.

“Mnogo prije će biti da je cijela ova komedija samošamaranja DPS-a u stvari tragikomična posledica nesnalaženja bez instrumenata sile i pritisaka na građanina, a nakon nekoliko vezanih izbornih poniženja koja smo im priredili”, ističe Kažić.

Dodaje, kad već govorimo o Crnogorstvu, za razliku od Alekse Bečića kod Mila Đukanovića je svo crnogorstvo stalo u njegov džep.

“Tako da se on, za razliku od svih nas, koji se ponosimo svojom crnogorskom istorijom, nasljeđem i nacijom, kolokvijano može nazvati ništacrnogorac, jer upravo ništacrnogorac može organizovati ovakve kukavičke hajke skrivajući se iza organizacija koje on osniva, koje on organizuje i koje on finasira, a onda na drugom kraju aktivira Časlava Vešovića, kako bi navodno napravio razliku između PKS i DPS”, poručio je Kažić.

<<<Vešović: Bečić jedno govori, a drugo radi<<<

Odbornik u Skupštini Glavnog grada postavlja pitanje: Gdje je bilo tvoje Crnogorstvo Đukanoviću kad si, kako si sam kazao, kriomice od Slobodana Miloševića i Momira Bulatovića pomagao vojsku Republike Srpske?

“Niđe gospodine Đukanoviću, zato jesi bio i ostao ništacrnogorac, za razliku od dičnih Crnogorki i Crnogoraca, kojima se ova zemlja uvijek ponosila. Gdje si bio Đukanovicu kad si ljubio stope Karadžiću i Mladiću i izvršavao njihove naloge, tako što su te sveli na predsjednika koji je umjesto da upravlja zemljom, punio gorivom njihove tenkove. Niđe, zato sto si ništacrnogirac, jer pravim Crnogorcima niko i nikada nije upravljao. Oni su vazda bili i ostali svoji na svome. Po običaju ne očekujući odgovor, posebno ne iskren i pošten, pitali bismo strahom od pravde deformisani DPS gdje je bila njihova ljubav prema Crnoj Gori dok su ovu zemlju brutalno pljačkali, degradilrali, unižavali, svađali, esktremizovali i iskorišćavali?”, navodi Kažić.

Dodaje, dok su joj krali i uništavali generacijsko naslijeđe, a građanina joj dehumanizovali i savijali do zemlje.

“Možemo vam objasniti i šta znači bevanda. Ona je neosporno otjelotvorena kroz lik i djelo Mila Đukanovića”, naglasio je Kažić-

Prema njegovim riječima, bevanda je kad je neko prvo srpski nacionalista, koji mrzi šahovnicu, pa šalje bosanske izbjeglice direktno u smrt, a onda naprasno postaje najveći mrzitelj Srba i veliki brižnik za žrtve Srebrenice.

“Inače, kada pominjete srpske pjesme, pretpostavljamo da mislite na svadbu kćerke vašeg drugog šefa, Duška Markovića, jednog od ‘dva najbolja Dražina momka’? Na svadbi na kojoj je DPS domaćin, na kojoj DPS uređuje muzički repertoar. Kukavica uvijek pokušava položiti kukavičije jaje, samo što vaša više nikad i nikom neće proći. To smo vam obećali, a vi znate kako mi držimo riječ”, zaključio je Kažić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ti ćeš ga odbraniti zavuci mu se pod suknju! Ko si ti sad,odakle si izbauljao? Vjerovatno i ti hoćeš veću platu pa se ulizuješ preśedniku 😂😂😂

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

Sve ce se ubrzo znat i vidjet
Ko i vazda
Samo strpljivo . Do tad polakote

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Slika govori više od riječi.

Send this to a friend