Politika

Kemp: Ljudska prava i zakoni ne mogu se primjenjivati selektivno

Alison Kemp

Ljudska prava i poštovanje zakona su osnova demokratije i jedini put ka boljoj budućnosti za sve građane Crne Gore. Ova prava i zakoni ne mogu se primjenjivati selektivno, saopštila je na zvaničnom Twitter nalogu britanska ambasadorka u Crnoj Gori Alison Kemp.

<<<U Budvi privedene 23 osobe: Carevićev sin napao policajca, polomljena stakla, otpor pružali vatrogasci i komunalci>>>

“Sa zabrinutošću pratim današnje događaje u Budvi. Posebno bih pozvala na uzdržavanje od nasilja i primjene sile”, objavila je Kemp.

<<<Nestao pečat, odluka o razrješenju Carevića i Radovića nije zavedena>>>

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bozidar
Gost
Bozidar

Opa palo je pranje ima nekom da budu istegnute uši samo tako.

Lenjin
Gost
Lenjin

Eto vi ćete nas učiti o uzdržavanju od upotrebe sile. A đe je Asanž šta bi s njim da ga mi slušajno nijesmo zatvorili. Svi znamo da vama i odgovara haos u drugim državama. Naša zemlja i mi ćemo je urediti kako smo mi zamislili. Podrška za policajce.

Postar
Gost
Postar

Ovo je u diplomatskom recniku vrlo ostra izjava, vise od ovoga bi se moglo protumaciti kao mijesanje u unutrasnje stvari Crne Gore. U prevodu je rekla da su prekoracena policijska ovlascenja i da je izvedena nezakonita akcija

Brano
Gost
Brano

Izvinite, da li dozvoljavate da se branimo od virusa ili i njega treba da pustimo da radi sto hoce i da ne koristimo silu u vidu terapije protiv stetocina?

Boycie
Gost
Boycie

Sjeća li se ko filma “Ničija zemlja” kad Boro Stjepanović usred bosanske klanice i ratnog ludila kaže “ufff, kakvo sra.e u Ruandi!”
Evo dočekasmo… Britanija izvrnuta naopačke demonstracijama protiv rasizma, a gospodža tvituje o ljudskim pravima i demokratiji u Crnoj Gori.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

pored cia-e zna I mi-6 da je vlast u crnoj gori na izlaznim vratima

Rogi
Gost
Rogi

Kad vi bijete huligane to je ok. Ovi nisu ništa drugo nego horda huligana koji o demokratiji ne zna ništa . Njihova demokratija ije poznata širom Ex Yu

Niko 1, 2, 3
Gost
Niko 1, 2, 3

Ako su čak i britanci počeli da kritikuju DPS-MNE onda je stvarno “prećerao”…

TonyZ
Gost
TonyZ

A gdje vidite selektivnu primjenu zakona? Ovdje je rijec o intervenciji policije jer manjina ne dozvoljava vecini da obavlja svoj posao. Bolje bi bilo da ste dali potpunu izjavu, nego ovako polovicno.

Roro
Gost
Roro

Tuny,samo ga malo zalomi

Radovan
Gost
Radovan

Svaka vam je vecina ovakva. Zasnovana na kradji,korupciji,nemoralu. Ali to je lice I nalicje vase Crne Gore koja je izgubila svaku realnost,postenje,I mislim da se sve zasniva na prevarama. Kukala vam majka,jadovi

Anonimous
Gost
Anonimous

A kada ste ‘kupili’ Pavićevića iz Crnogorske, u jednoj nenormalnoj koaliciji sa anticrnogorskim DF-om, onda je sve u redu. Ne brinite, sve se pamti…

sudbine
Gost
sudbine

Svjesna je ambasadorka da je cg private state

Sova
Gost
Sova

Ne sporim da je private state. Problem je alternativa. Radije ću biti podstanar, nego izaći iz kuće za vrijeme uragana. Vi nam to nudite – samo da izađemo iz kuće, pa makar u smrt. Ja želim da dođu bolji, a ne gori. Ne vidim zašto je Murta bolji od Kurte. Nama nema boljeg života dok ne dobijemo normalnu opoziciju, bolju… Više »

Send this to a friend